Kernel Tuner **root** v4.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kernel Tuner **root** v4.0

Market Linki:

İndirme Linkleri:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica Ederim :evet:

4yhan

4yhan

Üye
Merhaba sürekli takip ettiğim ve çok faydalandığım bir forum sitesi. Arkadaşlarımız güzel paylaşımlarda bulunuyorlar buda güzel fakat bazı arkadaşlar program paylaşımlarinda 2-3 resim ve program download linkinden başka birşey paylaşmiyor. Paylaştığıniz programların ne ise yaradığıni ve gerçekten görevini yapıp yapmadığını paylaşımlariniza eklerseniz daha güzel olur ve indirecek arkadaş ne ise yaradığını bilerek indirir. Deneme yanılma yöntemi ile programı çözmeye çalışma. Bu benim görüşüm.

• Beğen
Tepkiler: İMD, anılbaran ve ali174
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Market Linki diye bir şey var biz onu o yüzden koyuyoruz kardeşim zaten orda ki bilgiler de zaman zaman güncellendiği için biz buraya yazarsak eksik yazmış oluruz o yüzden o link onun için var orda yazıyor.

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler

oktayakgoz

Üye
Market Linki diye bir şey var biz onu o yüzden koyuyoruz kardeşim zaten orda ki bilgiler de zaman zaman güncellendiği için biz buraya yazarsak eksik yazmış oluruz o yüzden o link onun için var orda yazıyor.
ismini yazın ozaman biz Google dan ararız. market linkini vermek önemli değil. forumda bilgiye ulaşmak önemli.

• Beğen
Tepkiler: enter, ekinoks_26 ve 4yhan
mesutgaga

mesutgaga

Üye

bide haklı cıkmaya çalışıyorsun

ispirto_35

ispirto_35

Üye
bide haklı cıkmaya çalışıyorsun

Arkadaşa bende katılıyorum. Burası daha önceden öyle bir link ile paylaşım yapan yer değildi. Konu hakkında en azından fikir verilir ve resim paylaşımları yapılırdı. Şimdilerde yok maalesef. Ko

• Beğen
Tepkiler: enter

05merzifon05

Üye
paylaşım yapiyosan adam gibide açıklama yapacan bak koçum burası başka forumlara benzemez burası maxicep hi daha paylaşım yaparken bunu goz önünde bulundurda yap....

kemal123456

kemal123456

Üye
adamlar haklı kardesm bılgılendırmenı yap gec ben suan ne oldugu bılmedgm ıcın ındremyrmm

KELGER

KELGER

Üye
arkadaşlar haklı açıklama şart !

HannCeR

HannCeR

Üye

Market Linki:

İndirme Linkleri:

Arkadaşlar bu uygulama çok amaçlı olarak yapılmış Antutu Cpu Master, ekran çözünürlük ayarı, önbellek(cache) temizleme ve batarya kalibrasyon gibi birtakım özellikler var birçok programın bir araya toplanmışı denilebilir. (programı kullanmıyorum ama çok takılan olduğu için yardımcı olmak istedim...) :oke:

• Beğen
Tepkiler: İMD

mechulferyat

Üye
maxicep seni seviyom

Android Police

Android Police

Üye
paylaşım yapiyosan adam gibide açıklama yapacan bak koçum burası başka forumlara benzemez burası maxicep hi daha paylaşım yaparken bunu goz önünde bulundurda yap....

Bilmem farkındamısınız ama adam moderatör bende resim paylaşmayarak yanlış yaptığını düşünüyorum ancak bazıları bizi banlamak için koz arıyorlar haberiniz olsun :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...