PrisonerMacTavish Üye devrimsel' Alıntı: Hic sormayın hocam Birde ruslardan biri bizim telefona android surumu daha yuksek bir kernel çıkarıcaktı o da fiyasko olmustu hey gidi gunler Genişletmek için tıkla ... Klavye olarak swiftkey mi kullanıyorsunuz yoksa Stock mu
devrimsel' Alıntı: Hic sormayın hocam Birde ruslardan biri bizim telefona android surumu daha yuksek bir kernel çıkarıcaktı o da fiyasko olmustu hey gidi gunler Genişletmek için tıkla ... Klavye olarak swiftkey mi kullanıyorsunuz yoksa Stock mu
devrimsel Üye Konu Sahibi Hocam telefonla birlikte gelen touchpali kullaniyorum. Bence en kullanislisi bu yön tuslari , kopyala,yapistir secenekleri oldugu icin.
Hocam telefonla birlikte gelen touchpali kullaniyorum. Bence en kullanislisi bu yön tuslari , kopyala,yapistir secenekleri oldugu icin.
HakanSeven12 Üye konu başka yerlere gitmiş ama ben yazayım cevabını kernel derlemen birşey değiştirmez kaynak koddan rom derlemen lazım
konu başka yerlere gitmiş ama ben yazayım cevabını kernel derlemen birşey değiştirmez kaynak koddan rom derlemen lazım