hangi rom27 mart karnelinde dock çalışıyor ilyas kardeşim sağolsun gönderdiği dock ta deneme şansım oldu
mause ve klavye çalışıyor ama hdmı da sorun var
Üstad dedgn gbi indirip aynı şekılde yaptm %90 doluyordu artık %70 doluyor tebrik ederimsenibatteryfix adı üstünde batarya tamir edici ama teoride öyle ama pratikte belki zarar veriyor olabilir ama neredeyse 1 yıldır kullanıyorum bataryam sağlam cm7 veya stock yüklediğimde batarya normal oluyor.

sanırsam kötü bişey olmuş nasıl %70 doluyor artık battery fixte sana batarya yüzdesi var %180 felan gördüm ben onu o kaçlarda?Üstad dedgn gbi indirip aynı şekılde yaptm %90 doluyordu artık %70 doluyor tebrik ederimseni![]()
apk doyasını kurdum sonra açınca root yetkisi verdim sonra run fixe bastım karşıma çıkan ekranda restarta bastım sonra kapatıp şarja taktım %70 doldu gece ytrkn sabaha kdr taktm yıne %70 doldu cıldıracam ya kaldırdım apkyi bklm ger, %90 olcak mı şarja takıncasanırsam kötü bişey olmuş nasıl %70 doluyor artık battery fixte sana batarya yüzdesi var %180 felan gördüm ben onu o kaçlarda?

Hocam nasıl düzeltirim şimdi baştan kursam düzelir mi 70 te kalıyor artık bir de atrics romda mobil veri çalışmıyor demi (avea)atrixim garantiden geldi sırf denemek için yükledim ama atricsi desteklemiyor batteryfix yeni kernel geldiğinde 4.2ye dener screenshot atarım
Neden ki