ben grip olsam pc den kalkmam bu nasıl işKrystian döndü
Grip geçirmiş yakında yeni kernel gelecek

normalde pc kullanmam hasta olunca zaman gecsin diye takilirdmherkes senin kadar bağımlı değil

Geçmiş olsun diyelim bariKrystian döndü
Grip geçirmiş yakında yeni kernel gelecek

Bi çözümü vardı ama aklıma gelmiyorCm7 de youtube videolari acamama sorununa
cozum onerisi olan var mi?
Twitter a foto atıyoBence en büyük sorunlar arasinda vine çekememe, twittera fotoğraf yükleyememe, instagrama video atamama var![]()
aksam sana bi apk atcam suan okuldayimYok atamıyor ya, cm10.1 de de aynı sorunu yaşadım hatta
titanium ile asil galeriyi kaldirip bunu yukleen gerektiEyvallah sağolasın.. Geçenlerde CM10.1 yükledim, kamera flash çalışmıyordu Metalci'nin o konunun başlığında galeriyi silip bunu yükleyin diye verdiği apk'yı kuramadım sinir olup tekrar CM7 yükledim.. O apk'yı yükleyememe sebebi nedir acaba
bence sen bi kac hafta daha cm7 de kalÖyle yapacam zaten yeni Kernel gelsindetitanium ile asil galeriyi kaldirip bunu yukleen gerektibence sen bi kac hafta daha cm7 de kal

Dosyaya buradan erişebilirsiniz:Öyle yapacam zaten yeni Kernel gelsinde![]()
Titanium uygulamanın ismi sanırım ama playstore'de fazlaca bu isimde uygulama var hangisi?titanium ile asil galeriyi kaldirip bunu yukleen gerektibence sen bi kac hafta daha cm7 de kal

titanium backup pro ♦Titanium uygulamanın ismi sanırım ama playstore'de fazlaca bu isimde uygulama var hangisi?![]()

YouTube 5.0.21 sürümünü kullanCm7 de youtube videolari acamama sorununa
cozum onerisi olan var mi?