gurkangumus1980
Üye
linki atarmısın pekiYanlış kerneli yüklemişsin cm10.1 yazanı indirip kur
linki atarmısın pekiYanlış kerneli yüklemişsin cm10.1 yazanı indirip kur
evet yanlışını yüklemişim. şimdi çok sıkıntılı bir durumum var telefon açılmıyor dolayısıyla usb ile pc ye bağlayamıyorum ve sd cardda kullanmıyorum. ben hep yuklemelerimi bugune kadar internal yani kendi hafızasına yüklüyodum.yapabileceğim başka bişe varmı?Veya hangi romu kullanıyorsan ona uygun olanı
evet yaptım ve karnelide kurdum gpp de yaptım herşeyim gitti. 1 hata mahf etti beni önemli şeyler vardı telde.neyse sonuç olarak açıldı telim.teşekkür ederim yardımlarından dolayı.son bir sorum var mobil veri bağlantısı yapamıyorum nasıl halledicem onuRecoverye gir wipe yapıp telin içindeki romu tekrar kur
cm 10.1 - 20131107Hangi rom?
dediğiniz herşeyi yaptım fakat mobil veri bağlantısı yok yaklaşık 15 dk dır bekliyorum hatta yeniden başlattım fakat nafileİlk kurulumdan sonra bekletir
Orjinale dönüp tekrar yapcan herşeyi ozamandediğiniz herşeyi yaptım fakat mobil veri bağlantısı yok yaklaşık 15 dk dır bekliyorum hatta yeniden başlattım fakat nafile

5dk fln en fazla yok aynı sayı olması gerekmiyorBekletir Derken ?Kac Saat Alır. Düzelmesi. Kusura bakmayın yeniyimdeBirde Gapps İle Rom un aynı sayı olmasımı Gerek ?Biraz Önceki Yorumunda uygun olandan Kastın sayıların aynı olmasaımıydı Cevap Yazarsan Sevinirim.
hatırlamıyorum fakat 4.2.2 çıktıktan sonra ilk karnellerden biriydiÖnceden kaç kurduydun