Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ekranınız basmıyor mu?

castbreeder

Üye
Şöyle klavyeden örnek vereyim qwerty klavyede we onun aşağısında sd burası çalışmıyor. w ye dokunuyom q yazıyor.Ekranın Yukarısından aşağısına kadar bu bölge çalışmıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bunun romla ve bootloaderla bi alakası olduğunu sanmıyorum eğer böyle düşünüyorsanız orjinal roma dönüp test edin sorun hala varsa fiziksel bir hasar var demektir

castbreeder

Üye
Banada garip geliyor bootloader unlock yaptıktan sonra böyle oldu. Bootloader unlockta kullanılan ' intl-fix-try1.sbf ' şu dosyayı rsd lite ile tekrar flashlayabilirmiyim?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Flaşlama hasar görebilir orjinal romu flaşla

castbreeder

Üye
Benim Atrix trden alınma orjinal rom hangisini flashlayacam?

castbreeder

Üye
Orjinal roma dönmeme rağmen sorun hala devam ediyor. Başka yapabileciğim birşey varmıdır. Sorun donanımsal herhalde şansıma bootloader unlock yaparken denk geldi. Telefondan memnundum ama soğumaya başladım. Telefonu alalı 1 sene oldu. 2 ay önce kulaklığa ses vermemeye başladı. Sonra 2 hafta önce konuşma haparlörünün sesi kesildi. Şimdide belli bölgede ekran dokunmatiği çalışmıyor. Sanki telefon kendini imha ediyor . Metalci Melek yardımların için teşekkürler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Evet donanımsalmış servise verin paranızı alırsınız

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Güncel kernel

Fatic

Fatic

Üye
Uv kernel mi bu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bunu daha denemedim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu son sürümle fingerprint navigation özelliği gelmiş yani parmak izinizi tarayıp hafızasına kaydedebiliyor ama henüz ekran kilidini parmakiziyle açamıyorsunuz

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hdmi da aktif edilmiş ama kullanılabilir mi bilmiyorum :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bütün telefonu ekrana dokunmadan parmakizi tarayıcıdan kontrol edebiliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke

narkotik34

Üye
Merhaba acaba bu güncel kernelin romu hangisi gapss hepsini linkini verirmisin metalci melek kardesim :)

Fatic

Fatic

Üye
Sarj sorunu var mi hala

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi