Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Bugun gönderdim. Sorunları tek tek yazdım. Muhtemelen pazartesi günü Isleme alırlar.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Paranı yollarlar artık tamir etmiyorlar

Sarangni

Sarangni

Üye
Paranı yollarlar artık tamir etmiyorlar

Yok ya hu o kadar mı kotu durum. Bence yazılım atıp gönderecektir. :D Bende onlara tekrar göndereceğim gıbı geliyor.

Telefonu Ilk aldığımda olu piksel ıcın gönderdim yazılım yükleyip gönderdiler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:D ilginç

Sarangni

Sarangni

Üye

Sorma ya hu ölü piksel var diye gönderdik yazılım attılar cihazı onu bende yapıyorum zaten:D Tek umudum bu ara da çok sayıda Atrix servisler oldu çoğu kişide ki sorunda ekran kendi kendine basması, ekranda çalışmayan kısımların olması gibi. Sorunun kronik olduğunu kabul ederlerse o zaman bir şeyler yapabilirler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Cihazın hala servise girişi yapılmamış. Ellerine Cumartesi ulaştı. Diğer sefer 1 gün de yapmışlardı.

Iki ihtimal var. Cihazı daha hiç işlem yapmadılar. Cihazı açtılar baktılar gerçekten arıza var bir süre daha zaman kazanmak için sisteme giriş yapmadılar.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Krystian porch işini kaldırmak istiyor yani artık bir rom için iki ayri kernel yayınlanmayacak hporch32 ve hporch38 diye :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İlk deneme kerneli(wifi çalışmıyor sadece deneyip test edin ekranda bir sorun var mı diye) :

cm9 -
cm10.1 -

Sarangni

Sarangni

Üye
Sazı eline krystianp aldı anlaşılan. Bekleyip göreceğiz diyeceğim ama beklemekten daral geldi artık millete. :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Sen ilk önce bi telefonu eline alda :D

Değmi daha o var. :D Yapıp göndersinler zira bu Ace 2 çok ağır kalıyor Atrix yanında :D

Motomodtr birisi CM9 kernel çok iyi sadece uyanma sorunu var diyor. Kamera çok iyiymiş. Bu bir önceki sürüm için yorum ama bu sürüm hakkında bir şey okumadım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 da daha akıcı :)

Fatic

Fatic

Üye
Beyler benim telde apolloda mzik dinlerkn ekran kararnca bi daha aclmiyor sadce bnde mi var yine :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bende yoktu bi kernel attım ondan oldu :) şarkı bitene kadar beklersen açılıyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kendi kitlenirse sorun yok sen kitlersen kalıyo

Fatic

Fatic