Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bencede

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu beklemenin bir sonu yok. Bu saaten sonra sağlıklı bir rom beklemiyorum CM7 Stable yola devam.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
1 aya beta çıkacak enson konuşulanbu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
2gün filan

Sarangni

Sarangni

Üye

Bekliyoruz nasıl olsa bekleriz:D Hoş artık pek ümidim yok ama çokta dert etmiyorum zaman zaman dokunmatik sorunu yaşasam da Atrix'den hala çok memnunum :)

Cihazı bir türlü servise göndermedim oda ayrı bir mesele hala bir aydır parça bekleyenleri gördükçe gönderesim de gelmiyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Parayı geri verseler ne güzel olur :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Parayı geri verseler ne güzel olur :D

Para iadesi çıksa Atrix'den sonra hangi cihaz alınır ki. Baktığım çoğu cihaz beni memnun etmedi.

Dün arkadaş Discovery geldi 16 GB olan FIFA 14 artık cihaz enteresan şekilde dona dona oynadı Atrix böyle bir durum ile hiç karşılaşmadım belkide o anlık bir donmaydı ama resmen yavaş motta oynadı.

Telefona çok fazla para vermek taraftarı değilim ama Atrix sonra Nexus felan alınır galiba.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Discovery okadar kötümü ya

Sarangni

Sarangni

Üye
Discovery okadar kötümü ya

Kötü değil tabi ki çok akıcı ve şık bir cihaz ama FIFA 14 nedense öyle bir durum oldu sonrasın da bir daha denedim ilk fırsatta arkadaşla görüşünce bakacağım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Peki :) merak ettim bende

Fatic

Fatic

Üye
4.4 neden atrixe gelcek diye bi haber cıkmiyor :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Çok eski telefonda o yüzden :)

Fatic

Fatic

Üye
S advanced lg l3 l5 icin bile var diyolar ama :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam bakalım hayırlısı :)

Sarangni

Sarangni

Üye
S advanced lg l3 l5 icin bile var diyolar ama :)

Var, ama onlar güncel cihazlar ayrıca var demesi kesin olacak anlamına gelmiyor.

Motorola yeniden yapılanma süreci ve pazarlama stratejileri gereği Atrix güncelleme planlarından çıkardı yoksa ellerinde hazır olan ICS yayınlardı.

Sarangni

Sarangni

Üye
Kör topal cihazı kullanıyordum ama bugün artık yeter dedim. Eve geçince orjinal rom atıp servise göndereceğim. Dokunmatik büyük sıkıntı. Sürekli kendi kendine basıyor, ekranda ölü piksel var, cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor ve iki gündür şarj 87 üzerine çıkmıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Uçmuş :) bende dokunmatikten rahatsızım ısınınca kendi kendine basıyor bende yollicam galiba

Sarangni

Sarangni

Üye
Uçmuş :) bende dokunmatikten rahatsızım ısınınca kendi kendine basıyor bende yollicam galiba

Isınınca olsa razıyım ama kafasına göre takılıyor. Bir süre ACE 2 ile devam edeceğim artık. Garanti süreci de internet okuduğum kadarıylan çok sıkıntılı görünüyor. 30 gündür parça bekleyenden tutta, para iadesi bekleyene kadar hepsinden var.

Sarangni

Sarangni

Üye
Telefona gerekli işlemleri yaptim servise gitmeye hazir. Teleservice aradim Motorola ile sadece Anlatan daha kişi servis ilgileniyormus. Yolda Maltepeye gidip elden verecektim. Yurtici kargo ile anlasmalari varmis yarin ginderiyorum.

Son düzenleme: