Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
8 agustos romunda hangi video player kullaniyorsunuz bende mx player ve mobi player reset atiyor

narkotik34

Üye
Merhaba arkadaşlar 7 ağustos romu linki verirmisiniz tsk

marsilya

Üye
arkadaşlar çok özür dilerim. sorum olacak bilenlere: 1) kernel nasıl yüklenir (aynı rom gibi gibi mi?) 2) kerneli yükledikten sonra mı rom yüklenir, yoksa önce mi? sıralaması nasıl?
şimdiden teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kernel romun içinde zaten

Fatic

Fatic

Üye

Merhaba arkdaşlar battery saver yükledim 12 saat wi-fi açık olmasına rağmen 1 gün dayandı bence müthiş bir olay yoksa kötümü yinede?

Sarangni

Sarangni

Üye

Merhaba arkdaşlar battery saver yükledim 12 saat wi-fi açık olmasına rağmen 1 gün dayandı bence müthiş bir olay yoksa kötümü yinede?

Kötü çünkü telefon genel olarak boşta kullanmışsınız. Wi-Fi açık olması belirleyici degil ki zaten wi-fi çok kullanmamıssınız. Yoğun kullanımda şarj dayanmıyor. CM10.1 için hala yapılması gerekenler var.

Fatic

Fatic

Üye
Kötü çünkü telefon genel olarak boşta kullanmışsınız. Wi-Fi açık olması belirleyici degil ki zaten wi-fi çok kullanmamıssınız. Yoğun kullanımda şarj dayanmıyor. CM10.1 için hala yapılması gerekenler var.

İlkkez byle tabloyla karsilastm bu telefonla o yzdn sasrdm :D

Sarangni

Sarangni

Üye
İlkkez byle tabloyla karsilastm bu telefonla o yzdn sasrdm :D

Cihaza biraz yüklenip oyun, internet ve uygulama kullandığınız da şarj çok tüketiyor. Oyun, internet çok oynamam diyorsanız o zaman günlük kullanm icin ideal.

Fatic

Fatic

Üye
Cihaza biraz yüklenip oyun, internet ve uygulama kullandığınız da şarj çok tüketiyor. Oyun, internet çok oynamam diyorsanız o zaman günlük kullanm icin ideal.

Klasik cevap veryim oyun internet yoksa 3310umu neden sattm ?

feyyazevci

feyyazevci

Üye
fırtına öncesi sessizlik sanki :hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Epinter güncelleme yayınladı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ekranla ilgili bi düzeltme yok o gördüğün ekran kayması oluyor bazı kullanıcılarda onun fixi

Fatic

Fatic

Üye
İndirdim ama yüklemeyi düşünmyorum pek bi degisiklik yok gbi yükleyen arkdaşlar +ları yazabilir mi

feyyazevci

feyyazevci

Üye
ne kadar stabil olursa olsun 2.3 kadar olamayacak

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kamera kalitesi arttı