Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Epinterin düz cm10 romu :)

ney27

Üye
TELEFONUMUN WİFİSİNİ 3,1 (CM9) SEVDASINA BOZDUM NE YÜKLEDİYSEM OLMADI SERVİSDEN GERİ GELESİYE KADAR ÇIKAR İNŞALLAH.....:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

EPİNTERİN CM10 U BUNUN ENGÜNCEL HALİ FORUMDA VAR ARKADAŞ GÜNCELLEDİMİ BİLMİYORUM AYNI ROM İÇİN ÜÇ KONU AÇILDIGI İÇİN YÜKLEYEN ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYONUNU YÜKLÜYORLAR

DAHA GÜNCEL HALİNİ LİNÜX MOBİLE SİTESİNDE BULABİLİRSİNİZ(BU SÜRÜM SON SÜRÜMÜ BUNDAN SONRA CM10.1 ROMA ÇALIŞILDIGI İÇİN DESTEK VERİLMİYOR GALİBA)

Kytos

Kytos

Üye
TELEFONUMUN WİFİSİNİ 3,1 (CM9) SEVDASINA BOZDUM NE YÜKLEDİYSEM OLMADI SERVİSDEN GERİ GELESİYE KADAR ÇIKAR İNŞALLAH.....:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

EPİNTERİN CM10 U BUNUN ENGÜNCEL HALİ FORUMDA VAR ARKADAŞ GÜNCELLEDİMİ BİLMİYORUM AYNI ROM İÇİN ÜÇ KONU AÇILDIGI İÇİN YÜKLEYEN ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYONUNU YÜKLÜYORLAR

DAHA GÜNCEL HALİNİ LİNÜX MOBİLE SİTESİNDE BULABİLİRSİNİZ(BU SÜRÜM SON SÜRÜMÜ BUNDAN SONRA CM10.1 ROMA ÇALIŞILDIGI İÇİN DESTEK VERİLMİYOR GALİBA)

Benim de wifi bozuk. Ip adresi aliniyo diyip kaliyo baglanmiyo

ney27

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Github güncellendi

feyyazevci

feyyazevci

Üye
güncellendi derken ne yapıldı gelişme nedir :)

bağış yapmak için bi link var mı ufakta olsa bi katkımız olsun sevaptır :D

ney27

Üye
şu an bizim açımızdan bir geliş me yok taki beta bir rom çıkasıyakadar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar kodları açtılar ya onu güncellediler bugün :) hâlâ batarya ile uğraşıyorlar :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Epinter bikaç güne cm 10.1 romunu güncelleyeceğini söyledi :)

narkotik34

Üye
Merhaba artık fil gibi bataryayı çekmeyen reset atmayan bir final rom çikar İNŞAALLAH...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Batarya iyileştirilmiş fakat hala tam verimli değil reset atmıyor artık

narkotik34

Üye
Peki tam ne zaman çıkıyor rom tşk...

kamil_3545

kamil_3545

Üye
ilk defa rom atmak istiyorm kamera kullaniyorm vide o da onemli bu sekilde stabil olarak hangi rom u tavsiye edersnz ya da beklemelimiym?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa rom atmak istiyorm kamera kullaniyorm vide o da onemli bu sekilde stabil olarak hangi rom u tavsiye edersnz ya da beklemelimiym?

That kernelli cm9 olabilir 3.1.10 kernelli romlar olabilir veya cm7 romları kurabilir

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen