EPİNTERİN CM10 U BUNUN ENGÜNCEL HALİ FORUMDA VAR ARKADAŞ GÜNCELLEDİMİ BİLMİYORUM AYNI ROM İÇİN ÜÇ KONU AÇILDIGI İÇİN YÜKLEYEN ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYONUNU YÜKLÜYORLAR
Neyin peki?![]()
TELEFONUMUN WİFİSİNİ 3,1 (CM9) SEVDASINA BOZDUM NE YÜKLEDİYSEM OLMADI SERVİSDEN GERİ GELESİYE KADAR ÇIKAR İNŞALLAH.....
- - - Eklendi - - -
EPİNTERİN CM10 U BUNUN ENGÜNCEL HALİ FORUMDA VAR ARKADAŞ GÜNCELLEDİMİ BİLMİYORUM AYNI ROM İÇİN ÜÇ KONU AÇILDIGI İÇİN YÜKLEYEN ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYONUNU YÜKLÜYORLAR
DAHA GÜNCEL HALİNİ LİNÜX MOBİLE SİTESİNDE BULABİLİRSİNİZ(BU SÜRÜM SON SÜRÜMÜ BUNDAN SONRA CM10.1 ROMA ÇALIŞILDIGI İÇİN DESTEK VERİLMİYOR GALİBA)
orjinali geri yükledin mi BEN ORJİNALI GERİ YÜKLEME ME RAGMEN HERŞEY SIFIRKEN YİNE BAGLANMIYOR HATA DİYOR KALIYOR (SERVİS YOLUNA)
benim de wifi bozuk. Ip adresi aliniyo diyip kaliyo baglanmiyo
orjinali geri yükledin mi BEN ORJİNALI GERİ YÜKLEME ME RAGMEN HERŞEY SIFIRKEN YİNE BAGLANMIYOR HATA DİYOR KALIYOR (SERVİS YOLUNA)
Peki tam ne zaman çıkıyor rom tşk...

ilk defa rom atmak istiyorm kamera kullaniyorm vide o da onemli bu sekilde stabil olarak hangi rom u tavsiye edersnz ya da beklemelimiym?
That kernelli cm9 olabilir 3.1.10 kernelli romlar olabilir veya cm7 romları kurabilir
cok tesekkur ederim hepsini inceleyecegm .
peki o zaman en iyisi beklemek3.1.10 kernellerin batarya performansı kötü şimdilik bikaç güne yenileri çıkacak