Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Github tekrar açıldı :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Sarangni

Sarangni

Üye
Github tekrar açıldı :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Artık açsınlar bir zahmet taman zor iş yapıyorlar ama bu kadarda bekletmek ya da bilgi paylaşmamanın altında yatan nedir? Acaba sırf bağışlardan dolayı mı bu kadar uzun sürüyor diye düşünüyorum....

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir bilmiyorum bakalım sonu nereye varıcak

bilkurdu1

bilkurdu1

Üye
Digerleri tas tamam mi ki sadece bataryami kalmis

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Batarya çabuk bitiyodu hdmi çalışmıyor flaş parmak izi okuyucu geliştiriliyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Bence kerneli yapacaklar ama bekledikleri bir şeyler var. Github boşuna tekrar aktif etmediler en kötü beta gelecektir diye düşünüyorum.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye
İnşallah haklı çıkarsın :D

Insallah:D Doğrusu ben cihazdan bu sekilde de cok memnunum nazar değmesin daha takıldığını gormedim tek can sıkıcı yön o kadar dandik cihaz güncelleme alırken Atrix almaması

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Insallah:D Doğrusu ben cihazdan bu sekilde de cok memnunum nazar değmesin daha takıldığını gormedim tek can sıkıcı yön o kadar dandik cihaz güncelleme alırken Atrix almaması

Sormaya hakkaten en azından att atrixe verilen güncellemeyi düzenleyip verselerdi

ney27

Üye
atrix 4g için hiçbirzaman ics yayınlanmadı sızıntı romlar ise ics güncellemesi için hazırlanıb ancak stabil bir şekilde hazırlanamayan (geliştiriciler için yayınlanan ) sonradan iptal edilen romlardır bundan dolayıdır ki stabil bir ics rom yok (eger yanliş okumadıysam sızıntı romlarda ics v.2 için 3,1 kerneli kurma ihtimali varmış ancak onlarda stabil bir kerneli bekliyorlar )
aşagıda yılan hikayesine dönüşen atrix ics nin komik ve neyazık ki bizim için üzüçü uptada hikayesi

ilk 3 link de 2012 nin 3,cü çeyregide kesin olarak yayınlanacagını söylüyorlar
son iki lindeki haberlerde sonsuza kadar gb de kalacagını belirtiyorlar:vur

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler ben att ye çıktı diye biliyorsldum :)

ney27

Üye
Bilgi için teşekkürler ben att ye çıktı diye biliyorsldum :)

keşke att mi adı neyse onun içinde çık saydı da biz enazın dan düzgün bir rom aramazdık çünkü yayınlanan sızıntılar gayet güzel romlar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Şu kernel işi olursa belki motorola bi güncelleme ayarlar

• Beğen
Tepkiler: ney27