UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Arkadaşlar romu indirin wipe yapım romu kurun gappsı kurun tekrar romu kurun facelock çalışıyormu bi bakın Genişletmek için tıkla ... Yeni güncellememi bu?
Metalci Melek' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Arkadaşlar romu indirin wipe yapım romu kurun gappsı kurun tekrar romu kurun facelock çalışıyormu bi bakın Genişletmek için tıkla ... Yeni güncellememi bu?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Ekipten biri yapmış bi bak sorun var mı? Genişletmek için tıkla ... Anca akşam bakarm
Metalci Melek' Alıntı: Ekipten biri yapmış bi bak sorun var mı? Genişletmek için tıkla ... Anca akşam bakarm
aliemredogan Üye konuyla alakasız ama, batarya kalibrasyonu yaptım yine %95 %96'ın üstüne çıkmıyor, tekrar mı yapsam çözüm olur mu acaba?
konuyla alakasız ama, batarya kalibrasyonu yaptım yine %95 %96'ın üstüne çıkmıyor, tekrar mı yapsam çözüm olur mu acaba?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Evet o site öyle ya adamı verem eder Genişletmek için tıkla ... yarım saatte %30 oldu daha :P
Metalci Melek' Alıntı: Evet o site öyle ya adamı verem eder Genişletmek için tıkla ... yarım saatte %30 oldu daha :P
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: İndirince upload et düzgün bi yerede millete çektirmesin Genişletmek için tıkla ... upload hızım 1mb/s iken mi o.O
Metalci Melek' Alıntı: İndirince upload et düzgün bi yerede millete çektirmesin Genişletmek için tıkla ... upload hızım 1mb/s iken mi o.O
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: İlginç Genişletmek için tıkla ... hatta şuan test ettim 0,58 mbps miş :