feyyazevci
Üye
EPİNTER YENİ GÜNCELLEME YAYINLADI
Changelog
2013-08-04
SELinux enabled.
SmartassV2 CPU governor added, tweaked and enabled by default (will cause impact on performance and battery).
Fixed "adb root" hang.
Enabled volume rocker wake.
As always, important updates from Olympus Kernel Project (modem, power, bluetooth, display, others)
Sync with CM10.1.
2013/08/04
SELinux etkin.
SmartassV2 CPU vali (performans ve pil etkisi neden olur) tweaked ve varsayılan olarak etkin, ekledi.
"Adb root" asmak düzeltildi.
Ses rocker sonrasında etkin.
Her zaman olduğu gibi, Olympus Çekirdek Projesi (modem, güç, bluetooth, ekran, diğerleri) önemli güncelleştirmeleri
CM10.1 ile senkronize edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İNGİLİZCEM YOK GOOGLE ÇEVİRİDEN YAPTIM İSTERSEN ŞU ADRESTEN BAKABİLİRSİN
biri yüklemiş şunları yazmış-- Kendi kamera flash ı yine sorunlu ama SnapCamera ile flash düzgün çalışıyor.Bunun dışında biraz daha akıcı hale gelmiş. Antutudan 6200 küsür aldı. Isınma sorunu yine mevcut 40 derece civarlarında. Ama sona gelindi biraz daha test ve feedback ile sorunsuz bir kernel çıkacak gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
githupta baya güncellee yazmışlar ama ingilizcesi olan birisi yardımcı olur umarım ben romu kurup deneyimlerimi paylaşırım
romu kurdum kamerası video vs çalışıyor sorunsuz flas genelde çalışıyor ama snapkamera uygulamasında hiç sorun yok flaş vs hepsi çalıştı gayet seri olmuş takılma vs yok bluetooth çalışıyor wifi çalışıyor sıkıntı yok şarj şuan güzel görünüyor parmak ve yüz kilidi yok zaten gerekte yok özetle 10 numara olmasada 9 alır
Parmak izi çalışmıyo mu?
Dikkat etmemissn herhaldr parmak ve yüz kilidi yok yazms.
başka bir forumda çözüldüğünü söylüyorlar günlük kullanıma uygun bir rom olduğunu yazmış deneyen arkadaşŞarj durumu nasıl deepsleep çözülmüş mü
başka bir forumda çözüldüğünü söylüyorlar günlük kullanıma uygun bir rom olduğunu yazmış deneyen arkadaş
temiz kurulum yaptığnı söylemş deneyen arkadaş nasıl oluyor o sende öyle mi yaptnCevap gelmeyince kurdum. Bakalim sonuc ne olacak.
temiz kurulum yaptığnı söylemş deneyen arkadaş nasıl oluyor o sende öyle mi yaptn
- - - Eklendi - - -
changelog yazanı indiriyoruz dimi
iki yerde yazıyor biri gapps ın altında sasnırm onu indirmem gerek04.08.13 yazanı indirin. Temiz kurulum dediği nedir bilmiyorum
Wipe Cashe
Wipe Data
Dalvic cache yapıp kuruyorum.
Bazıları once stock kuruyor daha sonra yeniden bootlader, root, cwm yükleyip yeniden kuruyor. Bence uzun, gereksiz bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?