Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Fatic

Üye
Romu indiremedim bir türlü o yüzden deneyemedim sürekli 19 kb/s ile indirmeye çalışıyor bende vazgeçtim başka linkte yok herhalde

arkadaşlar uzun zamandır takip edemedim. şarj sorunu olmayan stabil bir rom var mı

frdgngr

Üye
Karnel olarak 27 mart ı kullan kardeşim

Karnel olarak 27 mart ı kullan kardeşim
hocam nereden bulabilirim bu dosyaları eskiden linux mobile adresinden indiriyordum ama orası güncel değil sanırım bir de şarj durumunuz nasıl arkadasşlar orjinale göre

frdgngr

Üye
Cm 10.1 konusunda ilgili dosyalar var kardeşim
şarj ise kullanıma göre değişir 27 mart kerneli içlerinde şarj ve 3d performans değeri en yüksek olanı

hocam herşeyi yaptım romu yükledim ama ekran açılıştı değişik oluyor. unlocked yazısı 2 tane motorola amlemi de 3 tane oluyor ve takılıyor

UpOneTR

Üye
hocam herşeyi yaptım romu yükledim ama ekran açılıştı değişik oluyor. unlocked yazısı 2 tane motorola amlemi de 3 tane oluyor ve takılıyor
Sonucta rom çalışıyo mu ?
Evet bu normal bir sey herkesde oluyor o takilma bir kac kapatip acmadan sonra düzeliyor

Sonucta rom çalışıyo mu ?
Evet bu normal bir sey herkesde oluyor o takilma bir kac kapatip acmadan sonra düzeliyor
çalıştıramadım şimdi birkaç kere açıp kapatıyorum ama düzelmeditelefon bir türlü açılmadı. sadece romu yükledim şimdi gapps karnel yüklemedim yine aynıhocam yardım eden yok mu

Konu Sahibi
Cm11 konusunu açtım onaylanınca görürsünüz

Konu Sahibi
Gençler atrixini satan var mı? Bir tane test cihazı alıcam sorunsuz olması lazım telin fiyatıda konuşuruz

Tepkiler: frdgngr

frdgngr

Üye
aramıza hoş geldin hakan