ben bir sıkıntı göremedim
şarjı şubat karneline göre daha iyi
odak düzelmiş flaşh çalışıyor
oyun performansı iyi ( doom 3 denedim bir tek ) ısınma fazla değil
tangoda kamera ters
olmuş gibi
Wifinin calismamasinin sebebi rom da yer olmamasi karnel flash larken rom da (sistem )de yeterince yer olsun titanium backup la bakabilirsin ne kadar yer olduğunu (programi actiginda ilk ekranda görünür ) gereksiz programlari sildinmi (sistem) sorunun hallolur.
ya bu tangodaki ters kamera işini düzeltirler mi ya görüntülü konusma işkence oluyor diğer kalan her şey iyi bir de şu pil göstergesi %100 dolmuyor ya batarya kalibrayonu yapınca kes,n düzeliyor mu ? Ya da başkabir yolu var mı gıcık oluyorum %100 olmayınca
şu adresten direk indiriyorsun apk doyasını kuruyorsun sonra açınca root yetkisi istiyor veriyorsun sonra run fixe basıyorsun karşına çıkan ekranda restarta basıyorsun ve %100 oluyor sakın o ekranda reboota basma tel reset atıyor.
şu adresten direk indiriyorsun apk doyasını kuruyorsun sonra açınca root yetkisi istiyor veriyorsun sonra run fixe basıyorsun karşına çıkan ekranda restarta basıyorsun ve %100 oluyor sakın o ekranda reboota basma tel reset atıyor.
peki bu bataryama zarar vermez demi yine aynı süre gider batarya cunku son kernelden cok memnunum rahatlıkla 1 gun cıkıyor da ? batarya ömrüne her hangi bir zararı var mı ?