KERN-EXEC HATASI yardım pls (n73)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
KERN-EXEC HATASI yardım pls (n73)
arkadaslar telefonu mu acınca kern-exec (56) diye bi hata alıyorum tamam diyorum gidiyor bi sorun yok ama bu hata nedendir.. bilgisi olan varsa yardım etsin lutfen tel n73 yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tesekkurler. :allalla:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ilk defa duyuyorum sana yardımcı olacak arkadas vardır kardeşim biraz bekle.. ii günler

html_cod

html_cod

Üye
bendede bazı uygulamalarda çıkıyo bazen

team_force

Üye
bende de hemen hemen bütün uygulamalarda çıkıyor :S sorunu çözemedim bütün araştırmalarıma rağmen sorun devam ediyor:@

Odysseus

Odysseus

Üye
Bildiğim kadarıyla cihaz ile uyumlu olmayan uygulamalar yüklendiğinde bu hata alınıyoyor. Bu hatayı ilk aldığınız zamanı hatırlıyorsanız o dönemde yüklediğiniz uygulamaları gözden geçirin.

kol@j

kol@j

Üye
Bildiğim kadarıyla cihaz ile uyumlu olmayan uygulamalar yüklendiğinde bu hata alınıyoyor. Bu hatayı ilk aldığınız zamanı hatırlıyorsanız o dönemde yüklediğiniz uygulamaları gözden geçirin.

teşekkürler makbule geçti...

kosezade

kosezade

Üye
bence varya symbianın çekirdek dosyalarıyla bi ilgisi vardır yani win95 felan denediysen ondanda olabilr veya bi programdan da olabilir viruslu ise ha bire arka planda çalışır ve bu hatayı sana verir

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
cevabım baya gec oldu suan uzun zmndır n73 kullanmıyorum cihazı degistirdim.. ama muhtemelen cekirdek dosya ile alakalı kern cekirdek dosya sistemi oluyor ztn ubuntu da bile .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt