kepek sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
kepek sorunu
bende son zamanlarda çok kepek olmaya başladı.bioxcin şampuan kullanıyorum.son 1 haftadır cuma yıkıyorsam cumartesi sabah kepek oluyorhemde çok aşırı.sizce doktora gitmeli miyim ? Gitmeliysem aile hekimine mi yoksa özel bir hastahane ye mi gideyim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kepek çilt sorunu saçla alakası yok e vitamini eksikliginde deri döküntüsü oluşur

DaNq3rB0y2

Üye
head shoulders kepege karşı etkili kullan

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bende 2 senedir bioxcin kullanıyorum hiç kepek yaptığına şahit olmadım

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende son zamanlarda çok kepek olmaya başladı.bioxcin şampuan kullanıyorum.son 1 haftadır cuma yıkıyorsam cumartesi sabah kepek oluyorhemde çok aşırı.sizce doktora gitmeli miyim ? Gitmeliysem aile hekimine mi yoksa özel bir hastahane ye mi gideyim

veterinere git kardeş. bu nasıl bi sorudur :D elidor sarı şişe kullan bak keyfine bişeycikler olmaz geninden kaynaklanıyodur benımde bi ara olmuştu ergenliğe ilk girdiğimde saç stilim falan değişmişti sonradan herşey rayına oturuyor merak etme eski karizmama sahibim şuan (h)

- - - Eklendi - - -

head shoulders kepege karşı etkili kullan

head shoulders hiç tavsiye etmem benim kepeksiz saçımı kepekli yapan şampuan :D

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
18 yaşındayım yalnız :)

SheFy

SheFy

Üye
bak benim saçım çok kepekliydi. Clear man cool sport mentollu aldım 2 hafta düzenli yıkadım kepek falan kalmadı. 2 senedir ne kepek var ne bişey bence dene. head shoulders kullandım işe yaramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt