Keneyi öldürmek için eline aldı, kendi öldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Keneyi öldürmek için eline aldı, kendi öldü
15 yaşındaki çocuk, olaydan 2 gün sonra rahatsızlandı

Çorum’dan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle Ankara’ya sevk edilen genç, tedavi gördüğü hastanede öldü.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çorum’un Sungurlu ilçesi Demirşeyh beldesinde Muhammed Büyükgüllü (15), önceki hafta köyde hayvan otlatırken, köpekte bulunan keneyi alarak eliyle ezdi.
Daha sonra ellerini yıkamayan Muhammed Büyükgüllü, 2 gün sonra ateşi çıkınca babası Salih Büyükgüllü’ye haber verdi. Babası tarafından Sungurlu Devlet Hastanesine getirilen genç, kan tahlilinin ardından Çorum Devlet Hastanesine sevk edildi.
Muhammed Büyükgüllü, Çorum’daki müdahalenin ardından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesiyle sevk edildiği Ankara Numune Hastanesinde dün akşam saatlerinde öldü.

canturgay

canturgay

Üye
Allah rahmet eylesinn..:(

mservank

mservank

Üye
Allah rahmet eylesin

delrico

delrico

Emekli Yönetici
allah rahmet eylessin

tanso

tanso

Üye
Allah rahmet eylesin

FerreT

FerreT

Üye
Allah rahmet eylesin :ah

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kene bugüne kadar kaç kere ısırdı beni, sayısını bile hatırlamıyorum. Ama bu kadar da dayanaksızlık olmaz ki.

omayra

Üye
Kene bugüne kadar kaç kere ısırdı beni, sayısını bile hatırlamıyorum. Ama bu kadar da dayanaksızlık olmaz ki.

Kardeş bu dayanma meselesi değil, kene Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının virüsünü (veya mikrobunu) taşıyormuş, bulaştırmış demek ki... Dağ gibi insanları götürüyor Allah başa vermesin.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Allah rahmet eylesin:(

CEREN

CEREN

Üye
Allah Rahmet Eylesin Ailesinede Sabır Versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...