Kendinizden 1 yas buyuk birini Nasıl etkilersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Kendinizden 1 yas buyuk birini Nasıl etkilersiniz ?
Ya kızla uzun suredır konusuyoruz . Bana herhangıbı bı ılgısı var mı yok mu bılmıorum ama ben ondan cok hoslanıyorum ve ne yapcagımı bılmıorum ıı bı arkadaslıgımız var emın olmadan bı teklıf yaparsam arkadaslıgımızın bozulacagından korkuorum bana ılgısı olup olmadıgını nasıl anlayabılırm ?. Bıde eger bana ılgısı yoksa nasıl etkılerım onu ? ve kız benden yas olarak 1 yas buyuk... Eskiden aynı lojmanda oturuoduk ben tasındım . arada gıdıyorum lojmana ve bulusuyoruz..
Lütfen fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliorum :bilmm

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve Tuba.Erva

Méc~

Méc~

Üye
Tabi görmeden bilinmez ama zaten arada 1 yaş varsa o seni kanka olarak görüyodur. Ama kaybetmekten korkuyosan onun ilk hamleyi yapmasını bekle. O ilk hamleyi açıkça yapmamış olsa bile hissedersin:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dili çok iyi kullanman gerekiyor ...

Hep onun için iyisini düşündüğünü ve onun için en ideal kişi olduğunu ona hissettirmen gerekiyor ...

Sonra ondan bir şeyler bekle, eğer yaptıklarına olumlu bakıyorsa teklif et ... Sakın benle çıkar mısın falan diye sorma genelde bu sözden nefret ederler ...

Şunu da unutma, kız sana kanka ve arkadaşım diyorsa ona sakın teklif etme, arkadaşını kaybedersin ...

• Beğen
Tepkiler: kraldost
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hoşlanıyorsa yaşa bakmaz. Ha 1 yaş büyük ha 1 yaş küçük.
Günümüzde zaten genelde kadınlar büyük :ehe
Ya da ben hep öyle görüyorum :D

• Beğen
s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende öle düşünüorum 1 yas pek önemli diğil aslında ama iste bazen insan kararsızlıga kapılıyor.

Dili cok iyi değil ama kendi capımda kullanabılıorum yanı bazen fark ettirmeden bazı seylerı sorup cevaplarını alabılıyorum .

Zaten hiç kanka gibi kelimeler kullandıgımızı hatırlamıorum .

--------------- Ekleme ---------------

Tabi görmeden bilinmez ama zaten arada 1 yaş varsa o seni kanka olarak görüyodur. Ama kaybetmekten korkuyosan onun ilk hamleyi yapmasını bekle. O ilk hamleyi açıkça yapmamış olsa bile hissedersin:ehe

O ilk hamleden biraz daha bahsedebilirmsn ??

Toffee

Toffee

Üye
ben 3 yaş büyük birini etkilemiştim. sadece konuşmalarımla:D ama sonuç aynı hepsi geçici :D

• Beğen
s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Tabı konusma bence tipten daha önemli bisey .

Perfect!

Üye
çok kasma kendin ol bence abartma ama şunu düşün red yersen bidaha konuşmak çok zor olur
kolay gelsin....

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
bence aracı olarak birini koy:D

Unstable01

Unstable01

Üye
Dili çok iyi kullanman gerekiyor ...

Hep onun için iyisini düşündüğünü ve onun için en ideal kişi olduğunu ona hissettirmen gerekiyor ...

Sonra ondan bir şeyler bekle, eğer yaptıklarına olumlu bakıyorsa teklif et ... Sakın benle çıkar mısın falan diye sorma genelde bu sözden nefret ederler ...

Şunu da unutma, kız sana kanka ve arkadaşım diyorsa ona sakın teklif etme, arkadaşını kaybedersin ...

kulak ver bunaaaa:ehe

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
PRAETOR ABİM DOĞRU SÖYLÜYOR YETERKİ SEVSİN YAŞLA BAŞLA ALAKASI YOK:oke:

Perfect!

Üye
senle buluşuyosa bişey vardır bence ama ...

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bakcaz ya ama heralde daha cook isim var :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
1 yaşta bısey mı :ehe

kraldost

kraldost

Üye
birine kır kere deli desen delirir birinede kır kere seni seviyorum de sana aşık olur
sevgili kardeşim teklif ile gelen ilişkiler günümüzde hep kısa sürmektedir... sadece bir teklif ömür boyu kalıcı kalır evlilik teklifi kaldıkı sen daha en baştasın bunu teklif etmende çok saçma olur iyisimi onunla çok samimi bir arkadas gibi ilgilen doğal ol kendin ol yapmacık hareketlerden tavırlardan kaçınmalı ve zamana bırakmalısın eyer sana ilgisi var olgunlaştıkça kendi gözünle görürsün birde kaderinde ilahi taraftan sana yazılmışsa muradına erirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt