"Kendimi ispatlamak için buradayım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
"Kendimi ispatlamak için buradayım"
Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı genç futbolcu Gökhan Süzen, "Kendimi ispatlamak ve hedeflerime ulaşmak için buradayım" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Süzen, Beşiktaş forması ile kalıcı olup kendini ispatlamak istediğini söyledi.

Beşiktaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Süzen, yeni takımının kamp yaptığı Antalya'nın Manavgat ilçesindeki otelin
tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Gökhan Süzen, 5,5 yıldır Süper Lig'de oynadığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da büyük maçlarda oynadım, maç tecrübem var. Buraya oynamak, kendimi ispatlamak için geldim" dedi.

Rekabete her zaman hazır olduğunu, rekabetin olmadığı yerde başarı olmayacağına dikkati çeken Gökhan, formayı hak edenin giyeceğini, hak ederek formayı giyen olmak istediğini kaydetti.

Beşiktaş'a bu kadar istenilip transfer olmanın gurur verici olduğunu dile getiren Gökhan, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çok istenildiği kulübe geldiğini, beklentilerin farkında olduğunu vurgulayan Gökhan Süzen, "Elimden geleni yapıp siyah-beyazlı formaya layık olmaya çalışacağım. Eski kulübümden ayrılmak benim için zordu, güzel günlerim oldu. Başkanımıza, yöneticilere, Bülent hocaya çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"OYNAMAK İSTEDİĞİM BÖLGE, GELECEĞİM İÇİN OLAN YER SOL BEK"

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökhan, "Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba sol bek bulmanın çok zor olduğunu söylemişti, bunu nasıl değerlendiriyorsun " sorusunu "Hocamızın da dediği gibi o bölgede gerçekten çok az oyuncu var. Ben de o bölgede oynayabiliyorum, farklı bölgelerde de oynayabilirim. Ama gerçekten oynamak istediğim bölge, geleceğim için olan yer sol bek. Beşiktaş forması ile kalıcı olup kendimi ispatlamak istiyorum" şeklinde yanıtladı.

Gökhan Süzen, başka takımların da kendisini istediğini, ancak Samet Aybaba'nın kendisini takımında görmek istediğini belirtmesi üzerine Beşiktaş'ı seçtiğini belirtti.

Beşiktaş'ta ilk yarıda takım savunmasında hatalar yaşandığını kaydeden Gökhan, "Savunmada oynayan bir oyuncu olarak daha az gol yemesine katkı sağlayabilirsem daha başarılı olacağız, öne geçtiğimizde skoru da koruyacağız" dedi.
Beşiktaş taraftarını değerlendiren Gökhan Süzen, "Rakip takımın oynamak istemediği en önemli yer İnönü Stadı'dır. Oynadığımız her maçta başımız ağrıyordu, insan öyle bir taraftarla oynamak ister. Sahaya direkt etki yapıyor. Onlara layık olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

MİLLİ TAKIM'A SEÇİLMEMESİ

Gökhan Süzen, Milli Takım'da Abdullah Avcı'nın kendisini neden kadroya almadığı yönündeki soru üzerine, "Hocamız daha önce beraber çalıştığımız bir hoca, iyi tanıyorum. O da beni iyi tanıyor. Ben iyi oynadıktan sonra, çıtamı biraz daha yükselttikten sonra orada oynayabilirim. Milli Takım'ın böyle bir döneminde oynayarak oralarda başarılı olmak benim için önemli. Milli Takım'da oynayan bir oyuncunun sürekli oynaması gerektiği fikrindeyim. Bu sezonun 10 haftalık kısmını iyi geçirmedim. Çoğu maçlar oyuna sonradan girdim. Bazı maçlar oynamadım. O haldeyken oynamayan oyuncuyu çağırması mantıksız olurdu. Formda olan arkadaşlar oynadı. Bundan sonra buradaki futboluma göre bu değişebilir. Beşiktaş'ta başarılı olacağımı düşündüğüm için geldim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

NTVSpor.net
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt