"Kendimi göstermek için.."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
    Konu Sahibi
"Kendimi göstermek için.."
İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad ile bugün sözleşme imzalayacak olan Türk futbolcu Necati Ateş, "İkinci lig olması benim için fark etmez. Galatasaray ile yaşadığım sorunlardan sonra kendimi göstermek için bu fırsatı kullanmak istiyorum" dedi!

San Sebastian kentinde olan Necati, İspanyol basınına yaptığı kısa açıklamada, "Çok memnunum. İkinci lig olması benim için fark etmez. Eminim ki 1. lige çıkacağız" şeklinde konuştu.

Real Sociedad'ın teklifinden sonra bu kulübün eski futbolcuları Nihat ve Tayfun ile telefonda konuştuğunu dile getiren Necati, "Real Sociedad'a gelmemi onlar tavsiye ettiler. Çok güzel bir şehir olduğunu, çok iyi yaşandığını ve çok ciddi bir kulüp olduğunu söylediler" açıklamasında bulundu.

Öte yandan alınan bilgilerde, sezon sonuna kadar Real Sociedad'da kiralık oynayacak Necati Ateş için Real Sociedad'ın Galatasaray'a 150 bin Avro, Necati'ye ise yaklaşık 300 bin Avro ödeneceği öğrenildi. Bugün sağlık kontrolünden geçirilen Necati, akşam saatlerinde Real Sociedad ile resmi imzayı atacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt