kendiliginden yuklenen uygulama !

Sponsorlu Bağlantılar

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
kendiliginden yuklenen uygulama !
arkadaslar daha az once basim geli.inan.cok korktum. saniim keyloger istegi izin onu gosteriyor...

soyle oldu. opera miniye girecektim ekrana bir anda bi uygulama yukleme kismi gledi. dedim ala ala yanlislikla bazen dosyalara tiklayip eski uygulamar var apk onlari kurum sandim ama uygulama ismi cinve veya japonca benim yuklemem imkansiz gibi cunku yukledigim uygulamalri biliyorum ya oyun yada program olur ama degil...

ve benden istedigi sey dokunmatik icin izin istedi... ve cok sasirdim nedir ne degildir dedigim bu uygulmayi herseyi ile yukledim ve su an korkuyirum sabah resim cekip yuklicem... simdi sarzim az... inanin korkuyorum keyloger buyuk ihtimalle.

uygulamaya tikladigimda ekran kapaniyor yani kilit konumuna geciyir. daha onceki enran kombinasyonlarimi takip edebilirmi sifre vs.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Keşke izin vermeseydin

OPC

OPC

Üye
Kaldırın bence uygulamayı ya da format atın keylogger olabilir virüs olabilir

-efşan

-efşan

Üye
Panik yapma yahu. Otomatik yönlendirmeli reklam sadece. Muhtemelen yüklediğin de Tek Tuş ile ekran kilitleme programı.
Sakin ol. İstemiyorsan kaldır gitsin programı.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Eger zararli yazilim ise saniyorum her 5-10 dk civarinda resim cekip virusu yazan kisiye resim atiyor ama korkulacak bir durum yok fabrika ayarlarina geri donersen sorun cozulur, akilli telefon virusleri telefonlarimiz kadar akilli degil. "simdilik"

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Öncelikle sakin ol telaşlanma. Uygulamayı kaldır. Daha sonra marketten Dr.Web adlı programın süreli olanını indir (14 günlüktür) ve telefonu tarat. Virüs mirüs kalmaz. Son olarak Clean Master adlı programı indir. Bu program o yanlışlıkla yüklediğin programın kalıntı dosyalarını siler. Tıpkı bilgisayardaki CCleaner gibi gereksiz dosyalari siler. Artık rahatsın.

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten net pakedim yok dicektim isin ilginc yani.ben.hic bisiye izin vermedim.adinin degisik olmasida ayri bisi yani... yani calinacak biilgim flbda yok.... izin verdim turk insaniyiz biz merak ;)

yani ilginc yani birden.ekrana cikmasi ve turkcll in sahur internet pakeei zamanina denk gelmesi yani.var su anda... zaten kaldirdim ama nasil olurda hic bir seye tiklamadigim halde yukleme kismi gelebilir?

- - - Eklendi - - -

yani bu androidin acigi olabilirmi diye aklima gelmedide degil ilk basta....

- - - Eklendi - - -

beyler kaldirdim sandim ama kalkmamis tekrar denedigimde kaldirma basaiiz diyor... kaldiramiyor.format atmasina atacamda o sorun degil... anlamadigim ve aklima yatmayan nasil keni kendi kendine ekran geldigi... telde yuklu olan bir kac oyun... mve opera mini extra bisi yok. bu oyunlarda shift sonic ve opera storeden indirdigim iki oyun daha bu kadar yani...

legolas29

legolas29

Üye
Panik yapma yahu. Otomatik yönlendirmeli reklam sadece. Muhtemelen yüklediğin de Tek Tuş ile ekran kilitleme programı.
Sakin ol. İstemiyorsan kaldır gitsin programı.
Aynı program bana da oldu kaldıramıyorum ne yapmalıyım

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi sizce bu bir acik mi androidde?

TheMadness

TheMadness

Üye
Opera storeda oluyor böyle şeyler sanırım

legolas29

legolas29

Üye
Yooo bende opera yoktu

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
cok ilginc ya hala aklimda ve program kendi kendine arka planda calisiyo kapatsan bile aciliyir ve kaldirilamiyor... sizce bu ilginc degilmi....

gerci format attim ama olanlar bole

muratvemine

muratvemine

Üye
Sesli güldüm :D Hiç bir şey olmaz :D Rom filan mı çökücek krdeş teleaşlanma en fazla olacagı teli formatlaman olucaktır

Üst Alt