kendı telını kım ararsa arasın sadece kendın aç...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rojin

Üye
    Konu Sahibi
kendı telını kım ararsa arasın sadece kendın aç...
Arkadaslar sıze bır sey danısacagım..fıkırlerınızı soylersenız sevınırım..dıyelımkı bırı benı arıyor..ama telefon bende degıl..o sırada telefonumu sadece ben acayım ıstıyorum..yanı telefonum kımde olursa olsun bırısı aradıgı zaman acmak ısteyen kısı sıfre gırıp acacak boyle bır sey mumkun mu yada biz istersek boyle bır program yapabılırmız???saygılar

worldcild

Üye
telefonda kullanılan şifreleme programları aranıldıgı zaman izin werıyor die biliyorum..fakat advanced device look programında denemek lazım bnce bu ızın wermez sen dene bi bnce dediğimi..ama teli komple kitle ok;)

crazy_dj

Üye
sağol paylaşım için teşekkürler
bencede güzel fikir olur olmaz kişiler açmaz
ama bu program kolay kolay cıkmaz
ama cıksa çok tutulur şahsen ben kullanırım

keremerson

keremerson

Üye
dostum bence böle bi program yapmazlar we tam aksine özellikle "çalarken açmak için şifre sormasın" die uraşırlar.. çünkü bu şifreyi girmek 2 saat sürer we arayan telefonu kapanır die düşünürler.. ama yinede araştırmak lazım ;)

gsl122

Üye
dostum bence sen teli boynuna as ööle dolaş başkası açmasın istiyosan

Bas-belasy

Üye
Fikirin Süper kardeş o sabit aramadan yapılan bi program duymuştum sabit aramayı aktif ediyon sonra bi program yüklüyosun ne arama yapa biliyolar nede cevaplaya biliyolar yanlız sabit arama sadece aramayı engeliyo programda cevaplamayı ve sabit aramayı acmasan program kurulmuyo

--------------- Ekleme ---------------

benim bildiğim bu sadece sizinle paylaşmak istedim okadar Teşekkurler....! ilginiz için :bigstar:

aybilgi

Üye
aslında harika bi fikir gerçekten çıkarsa bende kullanırım saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...