Invoke Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ya anlamıyorum ki. Bütünleme sınavında herkes düşük almış. Zor sormuştu zaten. Ben 75 almışım ama kalıyorum. Geçiş notunun 65 olması çok kötü. Genişletmek için tıkla ... Kısmet. Furkan Emekli' Alıntı: Ya anlamıyorum ki. Bütünleme sınavında herkes düşük almış. Zor sormuştu zaten. Ben 75 almışım ama kalıyorum. Geçiş notunun 65 olması çok kötü. Genişletmek için tıkla ... Kısmet.
Furkan Emekli' Alıntı: Ya anlamıyorum ki. Bütünleme sınavında herkes düşük almış. Zor sormuştu zaten. Ben 75 almışım ama kalıyorum. Geçiş notunun 65 olması çok kötü. Genişletmek için tıkla ... Kısmet. Furkan Emekli' Alıntı: Ya anlamıyorum ki. Bütünleme sınavında herkes düşük almış. Zor sormuştu zaten. Ben 75 almışım ama kalıyorum. Geçiş notunun 65 olması çok kötü. Genişletmek için tıkla ... Kısmet.
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Kısmet. Kısmet. Genişletmek için tıkla ... Sürekli böyle oluyor , bu nasıl bir kısmettir arkadaş
-qarapapaq-' Alıntı: Kısmet. Kısmet. Genişletmek için tıkla ... Sürekli böyle oluyor , bu nasıl bir kısmettir arkadaş
Invoke Üye Furkan Emekli' Alıntı: Sürekli böyle oluyor , bu nasıl bir kısmettir arkadaş Genişletmek için tıkla ... Senin kısmetin sen biliceksin.
Furkan Emekli' Alıntı: Sürekli böyle oluyor , bu nasıl bir kısmettir arkadaş Genişletmek için tıkla ... Senin kısmetin sen biliceksin.
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Senin kısmetin sen biliceksin. Genişletmek için tıkla ...