inzar22
Üye
Kendi masaüstü pc mi satmak istiyorum.
herkese merabalar arkadaşlar.kendi kullandım yani 2.el pc mi başka bir pc almak için gelir amaçlı satmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar bana"[email protected]"adresinden ulaşabilirler.
NFS carbon,most wanted,prince of persia 1-2-3 (4deneme imkanım olmadı)devil my cry 3,blood rayne 1-2 gibi oyunalr sorunsuz çalışıyor.daha ileri düzey oyunları deneme imkanım olmadı fakat guitar hero 3 ü yükledimde kasma olmusdu.zaten 256 ge force fx5500 ekran kartıyla gayet normal bir durum buda
şuan iş yerimde oldumdan dolayı tam özelliklerini yazamıyorum fakat akşam saatlerinde (19.00 dan itibaren)detaylı olarak anlatıcam hatta isteyen olursa resimde ekleyebilirm.
ücret olarak konusdugum pc donanım alım satımdan anlayan bir abim bana 300 civarında bir alıcı bulursan ver demişti.bu nedenle bende 300TL lik bir fiyat veriyorum.elbette her durumda oldu gibi bu konuda da fiyat konusulabilir makul şeyleri tabii ki degerlendirecegiz.
simdiden teşekkürler arkadaşlar herkese iyi forumlar kolay gelsin.
mümkün mertebe istanbul içi olursa daha iyi olur ulaşım sorunu alım satım sorunu yaşanmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıca 1 de DVD okuyucu/CD yazıcı bulunmaktadır.NFS carbon,most wanted,prince of persia 1-2-3 (4deneme imkanım olmadı)devil my cry 3,blood rayne 1-2 gibi oyunalr sorunsuz çalışıyor.daha ileri düzey oyunları deneme imkanım olmadı fakat guitar hero 3 ü yükledimde kasma olmusdu.zaten 256 ge force fx5500 ekran kartıyla gayet normal bir durum buda

şuan iş yerimde oldumdan dolayı tam özelliklerini yazamıyorum fakat akşam saatlerinde (19.00 dan itibaren)detaylı olarak anlatıcam hatta isteyen olursa resimde ekleyebilirm.
ücret olarak konusdugum pc donanım alım satımdan anlayan bir abim bana 300 civarında bir alıcı bulursan ver demişti.bu nedenle bende 300TL lik bir fiyat veriyorum.elbette her durumda oldu gibi bu konuda da fiyat konusulabilir makul şeyleri tabii ki degerlendirecegiz.
simdiden teşekkürler arkadaşlar herkese iyi forumlar kolay gelsin.
mümkün mertebe istanbul içi olursa daha iyi olur ulaşım sorunu alım satım sorunu yaşanmaz.