kendi kendine acilan programlar

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
kendi kendine acilan programlar
Arkadaşlar programlar kendi kafasına göre acilip ram da yer kaplıyor nasıl bir sacmalik ram i temizliyorm bakıyorwm yüklü olan bir program ben açmadığm halde açılmış . Neden nasıl böyle birşey oluyor . Mesela whatsapp kapalı normalde yok ram i temizliyortm kontrol edince açık...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ram herhangi bir işini etkilemiyorsa kapatma boşver. sarj arttırma gibi bi amacın varsa eğer işe yaramaz

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Neden kafasına göre açılıyor onu anlayamiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ramde tutulup daha hızlı açılıyor ve sen uğraşmadan uygulamayı açmadan sana bildirim veriyor olumlu yönünden bak. ben hiç kapatmiyorum kasınca kendi kendine temizliyo zaten

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben whatsapp kullanmıyorum ve ram da yer kaplasn istemiyorum. Açık durmasını istediklerim ise kapaniyor sinir okuyorum. Opera açık mesaj yazıp geri dönüyorwm kapanmış

mcnpl4

mcnpl4

Üye
uygulamayı kaldır o zaman hiç uğraşma kapanmaz

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
hangi birini kaldıraym arada kullandigim programlar da var. anlamiyorum ya amacı ne. neden bir telefon kendine göre program acar ki?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boşver ys çok takılma herkesde öyle ben de sinir oluyorum opera kapaninca. androidden iyi anliyorsan swap yap ram sikintin kalmaz.

SilentOne

SilentOne

Üye
o değilde androide boş ram demek işe yaramz demek dolsun zaten kendi kapatır onları

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
swap ram nasıl yapılıyor bir rehberi konusu falan var ki

Takipçi Satın Al

Üst Alt