kendi kendine açılan çince site...(lütfen yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
kendi kendine açılan çince site...(lütfen yardım)
ya arkadaşlar spywaremidir adwaremidir biilmem ilk önce laptopda bu sorun çıkta tamamen bir çince site kendi kendine açılıyor, laptopda oyun oynarken baktım pc nete girmiş ve aşağıdaki siteyi açmış we sonraları da nete girdiğimde eski kayıt bilgilerim tamamen silinmişti biraz kurcaladım lisasnslı spyware doctor buldum tarattım sistemi flan bu sefer int.exp. hiç açılmadı sonra yine bir taratayım dedim tarattım yok ettim yine choromedan giriodum ama ieye bakiim dedim ve açıldı sonra kayıt bilg. girdim ve açılışta tkrr yazmam gerekmiodu :heyo:
şimdi intneti masaüstünde kullanmam gerekti ve yine o siteyi gördüm aklımda şöyle bir soru işareti war ben youtubea girmek için hosts doosyası indirdim ve hosts dosyasının çin dnslerini kullandığını duydum:hmmm onlardan geliyor olabilirmi?
ve işte lüzumsuz site:

Perfect!

Üye
trojen yemiş olabilirsin

ben trojen yemiştim bi aralar böle oluyo

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güvenmediğin hosts dosyalarından ve çin sitelerinden uzak dur.Nete bağlı olduğun zaman daima antivirüsün açık olsun.Forumda Ulaş'ın paylaştığı ve benim paylaştığım hosts dosyaları mevcut , onları kullanabilirsin.Şuan için sorun nedir , virüs silinmedi mi ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Veysel' in ve benim paylaşmış olduğum HOST dosyalarından başka HOST dosyası kullanmayınız... Bizler burada sizlerin iyiliği için çabalıyoruz. Burada sürekli varız. Yaptığımız işin arkasındayız. Ama bir başkası geliyor dosyayı paylaşıyor ve gidiyor. Sizce hangisi daha mantıklı ?

Mert bilgisayarını kapsamlı bir taramadan geçir. Veyselin ve benim paylaştığım host dosyalarını kullan. Bilmediğin Tuunel sayfalarını kullanma. Ortağımında dediği gibi internette dolaşırken Ani-Virus ayarların tam korumada olsun.

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkürler sorun halloldu gibi hosts dosyasını değiştirdim laptopdaki spyware doctoru masaüstüne attım ama hakkını wereyim çok iyi iş görüyor trojan mrojan hiç bişe bırakmadı sorun çözüldü galiba çünkü kayıt bilgilerim artık kaydoluyour tkrr herkese tşk :oke:

ender351

Üye
ulaşın gönderdiği host dosyaları nerde ben bu host dosyalarını nasıl değiştircem teşekkür ederim (aynı sorun bendede var

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Benim kullandığım burda eğer işe yaramazsa konuya yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt