kendi işletim sistemimizi kendimiz yapalım

Konu Sahibi
kendi işletim sistemimizi kendimiz yapalım
arkadaşlar hep beraber kendi işletim sistemimizi kendimiz yapalım symbianı symios10 yapalım (ben profosyonel değilim ) bunu profosyonel kişiler bilgilering paylaşsın diye açtım bu symbian sıktı

Tepkiler: utt2 ve smartphone007

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

Tepkiler: ghstr, DarkredBlue61 ve okankayci
    Konu Sahibi
hakketten yardımcı olcak biri yokmu

redfoxqq

Üye
İşletim sistemi bi uygulamanın yapılması bile ekiple yapılınca günler alıyo işletim sistemini sen düşün

İşletim sistemi 3,5 kişiyle yapılsaydı şirketler kurulmazdı

la he he bırak bu işleri devlet su işleri

Tepkiler: .NeXuS.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Güzel kardeşim, GPU bile olmayan telefona ne işletim sistemi? Inan ben bu işlere çok hevesliydim, ama BootLoader kilidi falan benim hevesimi kırdı. Sen en iyisi bir CFW yap. Ben sana şöyle yardım edebilirim: Java oyunları portlama, ekran boyut değiştirme, hataları düzeltmede çok iyiyim. Cut The Rope oyununu s60v5 e ben uyarladım. Yani Java oyunlarla ilgili sıkıntın olursa yardım ederim. Sis oyunları da portlaya bilirin, ama işe yaramaz, çünki GPU yok.

redfoxqq

Üye
Java oyunları androide portlamak istiyorm bunun için bana yardmcı olur musun peki? Yani J2ME runner falan olmadan emulatorsuz androidte oyunu acmak icin

NEXUS

Üye
flash oyunları nasıl android de oynayabiliriz , apk olarak nasıl yükleyerek?

Kolay mı bütün donanımları uydurmak uydurmak. Hadi yaptın diyelim uygulamaları portlaman ya da yeniden yapman lazım. Yaptın diyelim o sisteme yeni uygulamalar yazman ve yazacak kişiler bulman lazım. Bunu kodlayacak derleyici lazım. Yani yapana kadar. Lumia 55920 falan çıkar elindeki cihazın ömrü biter zaten fosil olur artık

Tepkiler: .NeXuS.

Invoke

Üye
Hadi başlıyorum çalışmalara

Tepkiler: Dexter Morgan, .NeXuS. ve Mad EagLe
1 saat yaptım. İşletim sisteminin adı symbian007