Kenan Doğulu Eurovision Zirvesinde.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Kenan Doğulu Eurovision Zirvesinde.
12 Mayıs da Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de yapılacak 52. Eurovision Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek Kenan Doğulu'nun "Shake it up, şekerim" adlı şarkısı, İnternet'teki oylamalarda birinci sırada yer alıyor.

"Esctoday.com" İnternet sitesinde bu yıl Eurovision'da yarışacak şarkılar için devam eden oylamalarda, "Shake it up, şekerim" hem "yarışmayı kazanması beklenen", hem de "en favori şarkı" kategorisinde birinci sırada bulunuyor. :)

"Shake it up, şekerim" ;
Yarışmayı kazanması beklenen şarkı kategorisinde yüzde 9,1 puanla,
En favori şarkı kategorisinde ise yüzde 8,9 puanla (her iki kategoride de) 1. sırada. :spr

toplam 42 şarkı için yapılan her iki oylamada, ikinci sırada Sırbistan, üçüncü sırada Malta, dördüncü sırada Kıbrıs Rum kesimi ve beşinci sırada İsveç'i temsil edecek şarkılar bulunuyor. Helsinki´de Hartwall Arena'da düzenlenecek yarışmanın yarı finali 10 Mayıs'ta, finaliyse 12 Mayıs'ta yapılacak. 28 ülke önce yarı finalde yarışacak. Yarı finalde ilk 10'a giren ülkelerin şarkıları finale katılmaya hak kazanacak..:)

kurt bey

kurt bey

Üye
:yuru :yuru :yuru

Exalans

Exalans

Üye
hemen boşdurmayın girin oy verin

karides

Üye
Bu oylamaların sonuçları sizi yanıltmasın arkadaşlar. Bu, Time dergisinin 2000 yıylında yaptığı "Yüzyılın siyaset adamı" yarışmasındada başımıza gelmişti. Türkler bunu yapmayı çok seviyor. Emin olun, o oylamaya katılan Türk sayısı neredeyse diğer milletlerin toplamı kadardır. Dananın kuyruğu final gecesi kopacaktır. İşin açıkçası ben diğer şarkıları dinlemedim; ama diğer şarkılar geçen yıllardaki gibi iddialı ise Kenan Doğulu ilk ona zor girer kanaatimce.

Benim şahsi fikrim oylamaya da katılmayın arkadaşlar. Eğer ilk ona giremezse şarkı, işin ucunda rezil olmak var sonuçta. Karar sizin, ben girmiyorum.

Bence kulağı olan ve ülke sevgisi kişisel değerlendirmelerini etkilemeyen herkes benle aynı fikirde.

Exalans

Exalans

Üye
dediklerin doğru aslında karides geçen yılda super starı şişirdik sonuç malum

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bence cok erken patladi parca bence guzel ama bence millet dinliye dinliye sıkılacak ben sıkılmaya basladım bile

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu açmamdaki amaç, söz konusu oylamada elde edilmiş dereceyi arkadaşlarımla paylaşmaktı, oylamaya katılmaya teşvik değil..

Kimseyi katılın yada katılmayın diye yönlendirmek bana düşmez, sonuçta bu herkesin kendi kararı.. Ama şunu söyleyebilirm ki, sonuç ne olursa olsun, sırf oylamaya katıldınız diye rezil falan olmazsınız..

Bence kulağı olan ve bu yarışmanın nihayetinde ulusal bir boyutu olduğunun bilincinde olan herkesin, kendine ait farklı bir fikri olabilir..

omayra

Üye
Eurovision'u her sene izlerdik. Ancak Yarışmada da görüleceği üzere, siyasi oylar çoğunlukta. Balkan, Baltık, Dağılan SSCB'nin eski üyeleri, Yunanistan-Rum Kesimi, hep birbirlerine oy veriyorlar. Şarkı yarışmasından ziyade, kim kimi seviyor yarışması gibi bir durum söz konusu.

Kenan Doğulu ile ilgili şahsi fikrim ise, şarkı tek kelime ile berbat. Daha fazla yorum yapmayacağım şarkı konusunda :)

Şu andaki internet oylamaları konusunda ise Karides'e şu yönden katılıyorum; Türk milleti internet oylamasını diğer ülke halklarından daha çok ciddiye alıyor ve Kenan Doğulu'nun şarkısı bu nedenle yüksek sıralardadır, finalde belli olur her şey diye düşünüyorum. Hasılı kelam, internet oylamasına katılın ya da katılmayın, bunun önemi yok bence.

_Berker_

_Berker_

Üye
bu şarkıyla kazanmamızı istemiorm... hala aynı tur muzik bıkmadan pop yapıorz biraz değişelim...tüm sarkılarız muzikleri benzio(pop)...zaten kazanamıcazda ole gorunuo ki trt hala akıllanmadı bırakın su pop muziği...

POWER

POWER

Üye
Walla yabancı şarkılarla katılıp birinci olmak anlamsız bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...