Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keman çalanlar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..butteRfly..
Üye
Konu Sahibi
keman çalanlar?
arkadaşlar sitede kimler keman kullanıyor? başlangıç için önerilen birçok keman markası var.. hangisini alacağımı şaşırdım,bilgisi olanlar konuya yorum yapın lütfen.. başlangıç için uygun yollu bir marka istiyorum,ve ikinci el alınır mı?
anılbaran
Üye
valla keman çalmıyom
Astrosman
Üye
Saz çalsan yardım ederdim ama keman hiç bilmiyorum dört telli bi çalgı aleti alacaksan elektroniğini al
bi şey dicem arkadaş sadece sana sormamış ki bilmiyorum diyorsun. konu açmış ve yardımcı olucaklar cevap yazar. forumda her keman çalmayan ben çalmıyorum mu yazsın ?
forumda hep böyle görüyordum ama hiç dememiştim şimdi dedim
bi şey dicem arkadaş sadece sana sormamış ki bilmiyorum diyorsun. konu açmış ve yardımcı olucaklar cevap yazar. forumda her keman çalmayan ben çalmıyorum mu yazsın ? forumda hep böyle görüyordum ama hiç dememiştim şimdi dedim ----------Eklendi @ 14:52:45 ---------- Yazıldı @ 14:51:16 ----------bu arada sadece senin için konuşmadım genel olarak konuştum..
bi şey dicem arkadaş sadece sana sormamış ki bilmiyorum diyorsun. konu açmış ve yardımcı olucaklar cevap yazar. forumda her keman çalmayan ben çalmıyorum mu yazsın ?
forumda hep böyle görüyordum ama hiç dememiştim şimdi dedim