Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kemalpaşa Doğa Yürüyüşümüz..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35
Üye
Konu Sahibi
Kemalpaşa Doğa Yürüyüşümüz..
9 Mart ta yaptığımız Kemalpaşa Doğa Yürüyüşümüzden bir kaç kare...
Devamını getirmek isterdim ama yüklemek çok uzun sürüyor şimdilik bu kadar..
canturgay
Üye
oynakbeyini görende everest e tırmanıyor sanırr.2 değnek almışş..
güzel yerler,güzel resimler..
leiche
Emekli Yönetici
doğanın muhteşemliği göz önünde
orda olasım geldi
POWER
Üye
Oynak deel OymakBeyi bende Ekip Başı idim lisede
canturgay
Üye
tamam işte bende öyle diyorum..'oynakbeyi'
-iBoRotTi-
Üye
fotoğraflar muhteşem
CEREN
Üye
oynakbeyini görende everest e tırmanıyor sanırr.2 değnek almışş..
sende harbiden komiksin ya süper
güzel yerler,güzel resimler..
manzaralar güzel.
neslein
Üye
cok güzel resimler doğada muhtesem
ycg35
Üye
Konu Sahibi
yorumlar içn tşkkr ederim bu arada o oymak mıdır oynak mıdır herneyse o bizim necati hoca herif ağrı dağına bilem çıkmış o elinde sopalarada batom deniyor onlar olmasa neyse aslında biz batomlarla yürümüyoruz hocanın sırtındaki çantaya dikkat ettiyseniz eğer büyük bir çanta içi onlarca malzeme dolu hepside gerekli malzemeler sonuçta bir tırmanıcı yani çantanın ağırlığı gereği batomlarla yürüyor birde tırmanırken bir fotoğraf var arkadaşlarımızın zorlandığını görmüşsünüzdür ayağında bot yada elinde batom olmayanlar orda çok zorlandı neyse bu hafta sonu menemen şelaledeyiz ordanda bol bol foto eklerim
canturgay
Üye
walla komandolarda da 40 kg civarı yük oluyor.. ama ben hiç birinde batom görmedimm...
ycg35
Üye
Konu Sahibi
valla bilemiycvem ama bi ara o çantayı bnde taşımıştım gerçekten ağır içinde tüpü var çanak çömleği var uyku tulumuydu fln filn böle işte..