Kemal Sunal Filmlerındekı Küfürler Kalkmalı mıydı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Kemal Sunal Filmlerındekı Küfürler Kalkmalı mıydı?
Hepimizin sevgiliisi Kemal abinin filmlerındekı küfürler o kadar da ahlak bozucu muydu?Düşünüyorum da bu zamandaki tv dizileri erotik görüntüler ve gereksiz kadın programları yok yemekteyiz,yok biri bizi bilmem ne napıyor gıbı sacma sapan programlar çocukları daha kötü etkilemıyor mu sizce?
Ben İnek Şabanlarla Tokatçılarla Davarolarla Kibar feyzolarla büyüdüm ama hiç de piskolojimin bozulduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bence saçmalıktı böyle sansürlenmesi. komedi açısından zenginliği ölüyor böyle yapınca. ayrıca eğer konu çocukların lann, eşşekk, eşşeloşşek, gibi küfürleri duymaması değilmi, peki cocuklar bunları sokakta duymuyormu, dahada beterini duyuyor. ben merak ediyorum kemal sunal filmlerini sansürlenmesi için şikayet eden adam kendi çocuğunu sokakta kulağına pamuk tıkayarakmı dolaştırıyor. tamamen saçmalıktı, buna benzer saçmalıklar günümüz filmlerinede uygulanıyor

aLone

aLone

Üye
ben kendimi bildim bileli küfrü bilerim ederimde ama bunun bu filmlerle alakası yok.ayrıca dedeğiniz herşeyede katılıyorum bnce şimdki çocukların hakaretten çok şu saçma yemekteyiz gibi programlardan etkilenmemelerini sağlasınlar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
O filmlere anlam katan o sözlerin hepsiydi...
Küfürleri kaldıracaklarına +7/ +13 falan yazsalardı keşke.

arslansem

arslansem

Üye
Saçmalık.Filmin bi anlamı kalmıyor.Eşşolueşşek demesi ne kadar kötü ki?:)

guneytamer

Üye
yok gayet güzel olmuş

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Böle diyorsan eğer nedeninide yazmalısın

Odysseus

Odysseus

Üye
Kemal Sunal, filmleriyle, sozleriyle, tavırlarıyla halka mal olmus bir insan. Bugun, sizlerinde dedigi gibi kadın programları, dizilerdeki erotik sahneler, korku ve siddet iceren filmler televizyon kanallarında boy gosteriyor. Bunlar dururken Kemal Sunal'ın argo sozleri birilerine batmamalıydı. Cocuk terbiyesi boyle verilmez. Bide kufrun icinde buyuduk ama ettigim en buyuk kufur ( tabi kufur sayılırsa ) seref siz sozcugudur. Kesinlikle sansurlenmemeli idi...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kemal Sunal'ın rol aldığı filmlerin hemen hepsinde memleketin gidişatını konu almış; ulaşıması gereken yerlere mesajlarını ulaştırmıştır (anlayana). "Eşşoğlueşek" bir küfür sayılıyorsa küfürbaz olmayı yeğlerim; zirâ günümüzde bu gibi kelimeler küfür sayılmıyor artık. Daha yaratıcı kelimeler varken...

Sadece Kemal Sunal değil sansürden nasibini alan...
Televizyonda artık macera, gerilim, korku adına hiçbir film izleme zevki bırakılmamış. Sahnede adamın burnu kanasa sansürleniyor.

İşin suyu çıktı.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Adamın yüzündeki kan, üstündeki reklam, söylediği kelimeler sansürleniyor. Tv de film izlemek pek güzel olmuyor artık saten tvnin de yavaş yavaş önemini kaybettiğini düşünüyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Aslında sadece 'Eşoleşek' ten ibaret bir durum değil,evet bazen o..r..pu, P..z..venk gıbı kelımeler de gecmıyor degıl;ama yıne de ben o kadar da ahlak bozucu oldugunu düşünmüyorum hele hele şimdki tv dizileri ve filmlerinde yaşanılan sahneler ve dıalogların yanında devede kulak kalıyor bence.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
kemal sunal kemal sunal yapan en önemli faktörlerden biri sözleridir bana göre ... kalkması saçmalık ..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eşşol Eşek denilince piplenirdi. Şimdi neler deniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...