polis
98farom98 Üye afatsumlug97' Alıntı: tehlike Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Tekirdağ yazdım oraya ben ğ ile bulman gerekli değil mi?
afatsumlug97' Alıntı: tehlike Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Tekirdağ yazdım oraya ben ğ ile bulman gerekli değil mi?
exp_l0it Üye 98farom98' Alıntı: Kardeşim Tekirdağ yazdım oraya ben ğ ile bulman gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla ... ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var.
98farom98' Alıntı: Kardeşim Tekirdağ yazdım oraya ben ğ ile bulman gerekli değil mi? Genişletmek için tıkla ... ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var.
98farom98 Üye afatsumlug97' Alıntı: ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var. Genişletmek için tıkla ...
afatsumlug97' Alıntı: ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var. Genişletmek için tıkla ...
The Pancar Üye afatsumlug97' Alıntı: ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var. Genişletmek için tıkla ... Var Örn: ğine, ğura
afatsumlug97' Alıntı: ğ ile başlayan kelime var mı kardeşim? aynı şeyler önceki sayfalarda da var. Genişletmek için tıkla ... Var Örn: ğine, ğura
exp_l0it Üye The Pancar' Alıntı: Var Örn: ğine, ğura Genişletmek için tıkla ... tdk'nın sözlüğünde bul ğ ile başlayan sözcük sana iphone 6s vericem hadi bakalım ikincisi de onlar gine ve kura'dır ------- ataç Son düzenleme: 20 Ocak 2015
The Pancar' Alıntı: Var Örn: ğine, ğura Genişletmek için tıkla ... tdk'nın sözlüğünde bul ğ ile başlayan sözcük sana iphone 6s vericem hadi bakalım ikincisi de onlar gine ve kura'dır ------- ataç
The Pancar Üye Konuyu başlatan kişi kelimenin Türkçe olma zorunluluğunu yazmamış. Verdiğim örnekleri bu konudan buldum
Konuyu başlatan kişi kelimenin Türkçe olma zorunluluğunu yazmamış. Verdiğim örnekleri bu konudan buldum
exp_l0it Üye The Pancar' Alıntı: Konuyu başlatan kişi kelimenin Türkçe olma zorunluluğunu yazmamış. Verdiğim örnekleri bu konudan buldum Genişletmek için tıkla ... kardeşim resmi dilin ne? banane diğer dillerden
The Pancar' Alıntı: Konuyu başlatan kişi kelimenin Türkçe olma zorunluluğunu yazmamış. Verdiğim örnekleri bu konudan buldum Genişletmek için tıkla ... kardeşim resmi dilin ne? banane diğer dillerden
KayraBey Üye CV-Aurora' Alıntı: devam tebliğ Genişletmek için tıkla ... Ğ yok madem... Bende G yapayım harfi Gayret
CV-Aurora' Alıntı: devam tebliğ Genişletmek için tıkla ... Ğ yok madem... Bende G yapayım harfi Gayret