DefectoR Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ben araba sürmeyi biliyom ama bmw sürmeyi bilmiyomki :?sl?k Genişletmek için tıkla ... ben ikisini de bilmiyorum kiii:?sl?k
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ben araba sürmeyi biliyom ama bmw sürmeyi bilmiyomki :?sl?k Genişletmek için tıkla ... ben ikisini de bilmiyorum kiii:?sl?k
Ozan Admin DefectoR' Alıntı: ben ikisini de bilmiyorum kiii:?sl?k Genişletmek için tıkla ... Sende bilmiyorum diye diye bir hal oldun Bu kadar mütavazi olma ne güzel kullanıyon işte.
DefectoR' Alıntı: ben ikisini de bilmiyorum kiii:?sl?k Genişletmek için tıkla ... Sende bilmiyorum diye diye bir hal oldun Bu kadar mütavazi olma ne güzel kullanıyon işte.
SelmanTE Üye hee nega ya tamamen katılıyorum. sen kaza yapmayalı bayaaaaaaaaa oldu. (1 ay oldumu be??? )
matador_paco Üye Bence bu araba 4x4 lük olmuş renk jant spoyler egzost ızgara önkaporta ..... HARİKA ...
otoata Üye işte yaa BUUUU araba BMW ye diyecek yok P-3 he waay (modifye yapanada diyecek yok ) müthiş oluş budevirde arabayı BMW yapıyor arkedeş!!!
işte yaa BUUUU araba BMW ye diyecek yok P-3 he waay (modifye yapanada diyecek yok ) müthiş oluş budevirde arabayı BMW yapıyor arkedeş!!!
fatal19ty Üye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağızım açık kaldı m3 değimi bu bayılıyorum bu arabaya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağızım açık kaldı m3 değimi bu bayılıyorum bu arabaya