Kelimeler Eksik Can Dündar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Kelimeler Eksik Can Dündar

A

Yasminozz

Yasminozz

Üye
çok güzel saol.......:good:

özellikle bu sözler harika......

Tutunamıyorum. Renklerim, gün içinde değişiyor. Soluyorum, soğuyorum. Güneş ulaşmıyor içerilerime. küfleniyorum, yaslanıyorum. Yalnızlıklar pesimde. Dokunduğum her ıslak duvardan, pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyor üstüme. Yapış, vıcık bir yalnızlık bu.

Mektup cebimde. Cebim yüreğime yakın. Yüreğim sende. Sen yüreğime yakın. Öyleyse mektup sende.

Bu kadar içimdesin işte.......

Caine

Caine

Üye
ya hayırdır???
su bir hafta icinde sitede gördüğüm başta blackrose, ardından gkgny veee yasminozz. bu kisiler de valla ilginclik varr :) hepiniz aşıkmısınızz :)
nerden bu güzel ve etkileyici yazıları buluyorsunuz?
bence en iyisi siz 3 nüz bi şiir kitabı felan çıkarın. vallahi satın alırım her ne kadar şiir sevmesemde ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Caine' Alıntı:
ya hayırdır???
su bir hafta icinde sitede gördüğüm başta blackrose, ardından gkgny veee yasminozz. bu kisiler de valla ilginclik varr :) hepiniz aşıkmısınızz :)
bence en iyisi siz 3 nüz bi şiir kitabı felan çıkarın. vallahi satın alırım her ne kadar şiir sevmesemde ;)

ben kendi adıma cvp yazıim hayır aşık değilim(4 sene önceydi o) ama şiiri de şiir yazanı da çok severim......

diğer arkadaşlar kitap çıkarırsa valla bende alırım......

ben yazamıyorum da.....

Caine

Caine

Üye
aşk dediğin ömürlüktürr. aşk bir yerde biter ama kalpte sonsuza kadar hatıraları yaşarr. işde bir şiir, bir şarkı, bir sözz o aşkı anmaya yeterr. şu an senin yaptığın gibi ;)

ay ben böyle laflar heçç bilmem vallaaa :kop: bendede acayiplik varrr. allahım sen koruuu :(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Caine' Alıntı:
aşk dediğin ömürlüktürr. aşk bir yerde biter ama kalpte sonsuza kadar hatıraları yaşarr. işde bir şiir, bir şarkı, bir sözz o aşkı anmaya yeterr. şu an senin yaptığın gibi ;)

doğrudur.......:huhu:

Caine

Caine

Üye
:) :) :)

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
bende şimdi göndersem mi acaba birine ?

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
DeLmIrA' Alıntı:
bende şimdi göndersem mi acaba birine ?

gönderdim anasını satim pilavdan dönenin kaşıı kırılsın nerden inceldiyse ordan kopsun beee!!!

hocam gece gece bu yazı belkide hayatımı deiştirdi işe yararsa kocaman bi teşekkür yaramazsa ana avrat sövecem :bleh: :bleh: (şaka şaka...süper bi yazi ve benım ıcın cok onemli saolasın hocam :good: )

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
güzel

Treable

Treable

Üye
samimi ve güzzellllll

gknky

gknky

Üye
Caine' Alıntı:
ya hayırdır???

öncelikle gknky !!! ayrıca ben aşığım ve yazdığım şiirler kendi şiirim... :) saol kardeşim kitap çıkarırım sana da haber veririm

ben_daha_yeniyim

Üye
saol dostum

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ben de yıllar önce yazardım böle şeyler biraz fazla bende epey stok var yani :)

Eğer çıkarırsak haber veririz size!!..

Ay iyice gaza geliyoruz haa :haha: :) :kop:

Treable

Treable

Üye
bende de var. katılım yaparım ciddi iseniz.

soruyorum.

CİDDİ misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt