KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
teşekkürler herkese :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Konu sahibisin diye ne olacak yani şurda eğlencesine yarışma yapılıyor senin dediğine bak. Senin kuralların değil forumun kuralları geçer kardeş ;)

- - - Eklendi - - -

fıstık

güzel kardşim ben yöneticin izinimi almışım ve 1.sayfaya yazmışım yani burada soru şekline karışan kurallar yok cevap neyse odur :oke:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Oyuna dalmışım :) bekliyoruz

x-scarface

x-scarface

Üye
Tamam taha sorun yok ben burda çok yarışma gördüm ancak konu sahibinin bu kadar ego yapmasınada hiç rastlamadım bilmem anlatabildim mi. Neyse ne tartışmaya vs gerek yok uyarılarım daha yeni bitti tekrar almaya hiç gerek yok eğlencemize bakalım kardeş.

BYFECI

BYFECI

Üye
Tamam taha sorun yok ben burda çok yarışma gördüm ancak konu sahibinin bu kadar ego yapmasınada hiç rastlamadım bilmem anlatabildim mi. Neyse ne tartışmaya vs gerek yok uyarılarım daha yeni bitti tekrar almaya hiç gerek yok eğlencemize bakalım kardeş.

neyse abi önümüze bakalım :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

yarısmayı açarken ve konu onaylanırken orda yazanlar kabul edildi soruyu ben sordum ve egolarım yoktr benim neyse katılıyorum sana eğlencemizi bozmayalım :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
Tamamdır :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
eee soru nerde kaldı :ehe

BYFECI

BYFECI

Üye
tmm tartışma yok :) sıradaki soru? takipteyiz.

x-scarface

x-scarface

Üye
Yine kafa kafaya geldik son savaşçıyla yav :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
iyi olan kazansın :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye

kardeşim ben sayfa yenilemeden yazıyorum o arada siz cevap verirsiniz diye bakıyorum yok :bilmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende mobilim ama hızlıym :ehe

BYFECI

BYFECI

Üye
Sıradaki soruyu soracan mı yoksa çıkayım mı?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben hep mobilim :(

BYFECI

BYFECI

Üye
Kim mobil değil diye soralım isterseniz :D

x-scarface

x-scarface

Üye
:ehe