Ne biliyim çıktı öyle :) - - - Eklendi - - - Kuzey buz denizi
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Hamam ve Pedina gölleri Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Ne biliyim çıktı öyle - - - Eklendi - - - Kuzey buz denizi Genişletmek için tıkla ... yanlış
Faciaa01' Alıntı: Hamam ve Pedina gölleri Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Ne biliyim çıktı öyle - - - Eklendi - - - Kuzey buz denizi Genişletmek için tıkla ... yanlış
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi YARIŞMANIN 4.GÜNÜ 5.SORUSU ipucu 1:RUSYA ipucu 2:BATAKLIK ipucu 3:SİBİRYA - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: hidrokarbür Genişletmek için tıkla ... yanlış
YARIŞMANIN 4.GÜNÜ 5.SORUSU ipucu 1:RUSYA ipucu 2:BATAKLIK ipucu 3:SİBİRYA - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: hidrokarbür Genişletmek için tıkla ... yanlış
achambo Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yarışmada yokum diye yazdım bir de soruyu yeni gördüm
TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yarışmada yokum diye yazdım bir de soruyu yeni gördüm
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TÜM YARIŞMACI ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM 4. İpucu göl YANLIŞ YAZDM NOTLARIMDA KARIŞKLIK OLDU KUSURA BAKMAYIN
TÜM YARIŞMACI ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM 4. İpucu göl YANLIŞ YAZDM NOTLARIMDA KARIŞKLIK OLDU KUSURA BAKMAYIN
BYFECI Üye Ah taha ah yaktın bizi şaka şaka. Bugünlükte sorular bitti herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz.
Kayahan14 Üye Aa şansa bak yazdım soruyu girdim duşa şimdiye kesin bilmişlerdir cevabı diye benimki doğruymuş tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim - - - Eklendi - - - 1. Kayahan14________[ 10 ] 2. Metin______________[ 0 ] 3. TheLastWarrior__[ 6 ] 4. Restmod_________[ 2 ] 5. Ka_za___________[ 0 ] 6. X-Scarface________[ 2 ] 7. Kabız Civciv________[ 4 ] 8. Faciaa01__________[ 8 ] 9. 10baros10__________[ 2 ] 10.Sorgulayan Adam__[ 6 ] - - - Eklendi - - - Gogıla sibiryadaki bataklık yazmıştım
Aa şansa bak yazdım soruyu girdim duşa şimdiye kesin bilmişlerdir cevabı diye benimki doğruymuş tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim - - - Eklendi - - - 1. Kayahan14________[ 10 ] 2. Metin______________[ 0 ] 3. TheLastWarrior__[ 6 ] 4. Restmod_________[ 2 ] 5. Ka_za___________[ 0 ] 6. X-Scarface________[ 2 ] 7. Kabız Civciv________[ 4 ] 8. Faciaa01__________[ 8 ] 9. 10baros10__________[ 2 ] 10.Sorgulayan Adam__[ 6 ] - - - Eklendi - - - Gogıla sibiryadaki bataklık yazmıştım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Sallamak değil reis araştırdım Genişletmek için tıkla ... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
kayahan14' Alıntı: Sallamak değil reis araştırdım Genişletmek için tıkla ... Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi YARIŞMANIN 5.GÜNÜ 1.SORUSU ipucu 1: SIR ipucu 2: İSİM ipucu 3: GİZLİLİK Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
YARIŞMANIN 5.GÜNÜ 1.SORUSU ipucu 1: SIR ipucu 2: İSİM ipucu 3: GİZLİLİK Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi