ordu
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: ordu Genişletmek için tıkla ... yanlıs yeni ıpucu ekledim
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: benim cevaba yanlış yaz da yenisini vereyim Genişletmek için tıkla ... hepsi yanlış - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genelkurmay başkanlığı Genişletmek için tıkla ... YİNE YANLİŞ
x-scarface' Alıntı: benim cevaba yanlış yaz da yenisini vereyim Genişletmek için tıkla ... hepsi yanlış - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Genelkurmay başkanlığı Genişletmek için tıkla ... YİNE YANLİŞ
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: Benim cevaba bir şey yazmadın Genişletmek için tıkla ... hepsi yanlıs diyorum - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: cephe Genişletmek için tıkla ... yanlıs
kayahan14' Alıntı: Benim cevaba bir şey yazmadın Genişletmek için tıkla ... hepsi yanlıs diyorum - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: cephe Genişletmek için tıkla ... yanlıs
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi YARIŞMANIN 3.GÜNÜ 4.SORUSU ipucu 1: TANK ipucu 2: KAMUFLAJ ıpubu 3: HAREKAT MERKEZİ ipucu 4: ......... DESTEK - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Askeri eğitim Genişletmek için tıkla ... yanlş
YARIŞMANIN 3.GÜNÜ 4.SORUSU ipucu 1: TANK ipucu 2: KAMUFLAJ ıpubu 3: HAREKAT MERKEZİ ipucu 4: ......... DESTEK - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Askeri eğitim Genişletmek için tıkla ... yanlş