BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: artık bitir şu yarışmayı kendimi esir alınmış gibi hisediyorum Genişletmek için tıkla ... Aras abiyle taha'nın konuşması bitsin de öyle..
TheLastWarrior' Alıntı: artık bitir şu yarışmayı kendimi esir alınmış gibi hisediyorum Genişletmek için tıkla ... Aras abiyle taha'nın konuşması bitsin de öyle..
TheLastWarrior Üye cevaplara bak voltaj bırak artık orayı burayı bir an önce bitsin şu yarışma bilseydim bu yarışmanın bu kadar uzayacağını hiç girmezdim pişman ettirdin adamı - - - Eklendi - - - teşekkürler hepinize
cevaplara bak voltaj bırak artık orayı burayı bir an önce bitsin şu yarışma bilseydim bu yarışmanın bu kadar uzayacağını hiç girmezdim pişman ettirdin adamı - - - Eklendi - - - teşekkürler hepinize
x-scarface Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: bıldire bilirsin ben oraya çağrının puanını yazdım Genişletmek için tıkla ... 3.kural varmıydı daha önce taha?
Hıgh_Voltage27' Alıntı: bıldire bilirsin ben oraya çağrının puanını yazdım Genişletmek için tıkla ... 3.kural varmıydı daha önce taha?
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: 3.kural varmıydı daha önce taha? Genişletmek için tıkla ... önceki mesajlara bak hatta not2 not 3 ihlali diye şakalasıyoduk son düzenlemeye bak yusufun puanını ekledim - - - Eklendi - - - 2 gün önce hatta araba sorusunda uyarmıştım ben yanlıs demedn cevap yazma çoklu cevap diye
x-scarface' Alıntı: 3.kural varmıydı daha önce taha? Genişletmek için tıkla ... önceki mesajlara bak hatta not2 not 3 ihlali diye şakalasıyoduk son düzenlemeye bak yusufun puanını ekledim - - - Eklendi - - - 2 gün önce hatta araba sorusunda uyarmıştım ben yanlıs demedn cevap yazma çoklu cevap diye