KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Reis nereden bileceksin googledan bakmayacağımızı soruların çok basit yer ismi falan yapma çıkıyor hemen

Hee yarışma formatı değişcek

armutun iyisini ayilar yer vardi genel kültüre dayali yani gugildan cevabini bulamazsin

Konu Sahibi
DUYURU

ARKADAŞLAR YARIŞMA KONUMUZ UZADIĞI İÇİN KONU DAĞILDI DÜZEN BOZULDU

YARISMACILARIN BİRBİRLERİNE HİTAP KELİMELERİ DİKKAT ETSİNLER.

Konu sahibinin görevinı veya yaptıği işi sorgulamayınız.

AYRICA YARIŞMA ÖDÜLÜ 7 olarak belirlenmiştir.

Bilginize sunulur.BOL ŞANSLAR

Konu Sahibi
Yarişmaci arkadaşlarin dikkatine bugünkü sorularin hepsini akşama doğru paylaşacam şuan dersane var bilginize.

İlk 10 dışı olanlara Haksız Olan Bir Yarışma Olarak Görüyorum , Konunun 10 Kişi içinde Dönmesi. Neyse Bol Şanslar.

İlk 10 dışı olanlara Haksız Olan Bir Yarışma Olarak Görüyorum , Konunun 10 Kişi içinde Dönmesi. Neyse Bol Şanslar.
Yarışma herkese açık olsaydı puanlama nasıl olurdu güzel kardeşim hiç düşündün mü

BYFECI

Üye
BirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.

Öyle hissediyorsan sen de yarışmaya katılırsın bir dahakine. Ayrıca konu sahibiyle beraber 11 kişi..

BirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.
Tabi sende haklısın anlıyorum eğer katılmak istersen böyle şeylere konu sahiplerine bildirip katılabilirsin tabi ki neyse benden iyi bilirsin bu durumları nihayetinde iyi forumlar..