Kayahan14 Üye Aklıma bir şey gelmiyor ama sallıyım etrafında hava bulutu olan gezegenler - - - Eklendi - - - Başka ipucu var mı
Aklıma bir şey gelmiyor ama sallıyım etrafında hava bulutu olan gezegenler - - - Eklendi - - - Başka ipucu var mı
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Saz yapılı gezegenler Genişletmek için tıkla ... yanlıs - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Aklıma bir şey gelmiyor ama sallıyım etrafında hava bulutu olan gezegenler - - - Eklendi - - - Başka ipucu var mı Genişletmek için tıkla ... alakası yok araştırın bakalım
Faciaa01' Alıntı: Saz yapılı gezegenler Genişletmek için tıkla ... yanlıs - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Aklıma bir şey gelmiyor ama sallıyım etrafında hava bulutu olan gezegenler - - - Eklendi - - - Başka ipucu var mı Genişletmek için tıkla ... alakası yok araştırın bakalım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi SorgulayanAdam' Alıntı: Güneş sistemi Genişletmek için tıkla ... hayır - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Uzay Genişletmek için tıkla ... yanlıs arastırın - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: Buz ve kayaçlardan oluşması Genişletmek için tıkla ... yanlış
SorgulayanAdam' Alıntı: Güneş sistemi Genişletmek için tıkla ... hayır - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Uzay Genişletmek için tıkla ... yanlıs arastırın - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: Buz ve kayaçlardan oluşması Genişletmek için tıkla ... yanlış
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: güneşe en yakın gezegenler Genişletmek için tıkla ... uzak diyecektin heralde senin coğrafya hocan kim
TheLastWarrior' Alıntı: güneşe en yakın gezegenler Genişletmek için tıkla ... uzak diyecektin heralde senin coğrafya hocan kim
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Uydu Genişletmek için tıkla ... koskaca gezegeni uydu yaptn helal - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Güneşe en uzak 3 gezegen Genişletmek için tıkla ... yanlıs
Faciaa01' Alıntı: Uydu Genişletmek için tıkla ... koskaca gezegeni uydu yaptn helal - - - Eklendi - - - kayahan14' Alıntı: Güneşe en uzak 3 gezegen Genişletmek için tıkla ... yanlıs
BYFECI Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: koskaca gezegeni uydu yaptn helal Genişletmek için tıkla ... Belki tutar diye
Hıgh_Voltage27' Alıntı: koskaca gezegeni uydu yaptn helal Genişletmek için tıkla ... Belki tutar diye
TheLastWarrior Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: uzak diyecektin heralde senin coğrafya hocan kim Genişletmek için tıkla ... hocam yok açıktan okuyorum wiki öyle yazıyor
Hıgh_Voltage27' Alıntı: uzak diyecektin heralde senin coğrafya hocan kim Genişletmek için tıkla ... hocam yok açıktan okuyorum wiki öyle yazıyor
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: bende wikiden 3 gezegeni inceledim Genişletmek için tıkla ... sen bidaha incele bakalım
TheLastWarrior' Alıntı: bende wikiden 3 gezegeni inceledim Genişletmek için tıkla ... sen bidaha incele bakalım
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: hocam yok açıktan okuyorum wiki öyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... kardşim manyakmısn hala diretiyosun bana gezegenleri sırasıyla saysana - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: sallıyorum güneş sisteminde olmaları Genişletmek için tıkla ... yok daha neler önceki sorunun cevabı
TheLastWarrior' Alıntı: hocam yok açıktan okuyorum wiki öyle yazıyor Genişletmek için tıkla ... kardşim manyakmısn hala diretiyosun bana gezegenleri sırasıyla saysana - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: sallıyorum güneş sisteminde olmaları Genişletmek için tıkla ... yok daha neler önceki sorunun cevabı