Öneri Kelime önerilerini sıfırlamak istiyorum

Günde 2 -3 kez şarj ediyorum. Evde iki ufaklık olunca Hele kızım telefona tablet muamelesi yapıyor. Oyun canavarı mübarek. Her şeyi kendi çözüyor oynuyor
Hocam o kadar oyunu oynuyor musun gerçekten
Kızım sağolsun. Oyun canavarı mübarek. Telefonu elinden zor alıyorum. İşten gelince yandım ki ne yandımBu arada kızım

Unutmadan Herkesin bayramı kutlu olsun.

Tepkiler: baysal.onur, csll, 4MaGuS ve 2 diğerleri

csll

Üye
    Konu Sahibi
Neyse artık bi servise gidip sorayım tek çare olarak bu kaldı elimde Konu biraz sohbet havasına bürünmüş. Konu kapanabilir . Herkesin ilgi ve alakasına çok teşekkür ederim. @papakudioflu @bulutsuzgece

Son düzenleme:
Tepkiler: Aybin.Kilic

ON9

Üye
Bende de yazım esnasında çık bilindik kelimelerin önerilmeme sıkıntısı baş göstermeye başladı Cyandan sonra. Alakasız kelimeleri onermeye başladı. Mesela yazdıklarımın içinde bile ÖNERMEYE YERİNEONERMEYE diye yazıyor. @bulutsuzgece

Gdr1 sürüm yüklü bende . Kelime tahminleri gayet isabetli. Özellikle bozuk yazdım : Önermeye kelimesine verdiği tepki.

Gdr1 sürüm yüklü bende . Kelime tahminleri gayet isabetli.
Özellikle bozuk yazdım : Önermeye kelimesine verdiği tepki.

8.1 ile önerilerde kararsızlık olmuştu, ama gdr1 ile bunu tekrar düzelttiler, o yüzden cyan yüklü olan arkadaşta muhtemelen gdr1 preview yüklü değil

ON9

Üye
8.1 ile önerilerde kararsızlık olmuştu, ama gdr1 ile bunu tekrar düzelttiler, o yüzden cyan yüklü olan arkadaşta muhtemelen gdr1 preview yüklü değil
hayır tam aksine daha birkaç gün önce cyan yükledim. Gdr 1 oldum olası yüklüydü o-ö ve u-ü gibi benzer harfleri barındıran kelimeleri önceden tahmin edebiliyor idi artık pek de başarılı olamıyor

Örnek olarak onu ve onu(önü) gibi