Kelepir fiyatına dünya yıldızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Kelepir fiyatına dünya yıldızı
[SIZE=+0][/SIZE]Kelepir fiyatına dünya yıldızı

[SIZE=+0][/SIZE]
Galatasaray'a adeta piyango vurdu. Transferde kaynak yaratmak isteyen Roma, dünyaca ünlü yıldızı Baptista'yı 5 milyon Euro'ya satmaya razı. Başkent ekibinin bu kararı, İtalyan medyasında büyük şaşkınlık yarattı.

[SIZE=+0][/SIZE]
Cim Bom, Adnan Sezgin’in, “Taraftarlarımız biraz daha sabretsinler, beklediklerine değecek” açıklamasının ardından bombayı patlatmak üzere. Finansal açıdan zor durumda bulunan Roma, transfer yapmak için kaynak yaratma derdine düştü. Hedeflerindeki isimler Nicolas Burdisso ve Valon Behrami. İtalyan ekibi, 29 Ağustos’taki ilk lig maçından önce transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor. Julio Baptista’yı gözden çıkartan başkent ekibi, bu oyuncu için istediği yüksek bonservis bedelinden de vazgeçmek zorunda kaldı. Napoli ve Genoa’nın da ilgilendiği Brezilyalı yıldız için tek resmi teklifin Galatasaray’dan gelmesi üzerine Roma, istemese de 5 milyon Euro’ya razı oldu!

Ranieri’den Baptista’ya baskı

İtalyan medyası, Roma’nın bu rakamı kabul etmesini büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Gazetelerde, “Daha önce Baptista için 10-12 milyon Euro istiyorlardı. 5 milyon Euro’yu kabul ettiklerine göre, çok kötü durumdalar” tarzında yorumlar yer aldı. İtalyan ekibi, dünyaca ünlü yıldızını adeta kelepir bir fiyata satmaya razı olmakla kalmadı. Teknik direktör Ranieri, Brezilyalı oyuncuyla görüşerek, kendisinden bir an önce Galatasaray’la anlaşmasını istedi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Brezilyalı yıldızın her an İstanbul’a gelip kendisini Sarı-Kırmızılı ekipten bir diğerine geçirecek imzayı atabileceği belirtildi.

Baptista’nın adı yetti

Taraftarlar, Julio Baptista’nın transfer edilmesinin büyük bir başarı olacağını düşünüyor. Sarı-Kırmızılılar, sanal ortamdaki buluşma noktaları olan forumlarda, Real Madrid, Arsenal ve Roma gibi devlerin formasını giyen Baptista’nın kalitesinin tartışılamayacağı yönünde görüş belirtirken, Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda da yer aldığı hatırlatıldı. Taraftarların bu transfere olan büyük ilgisi nedeniyle yönetim, yıldız oyuncunun maliyetinin büyük bir bölümünün forma satışıyla karşılanacağını düşünüyor.
 


Consul9

Consul9

Üye
artık suskunluk bozulsun demi..
 
exorcist

exorcist

Üye
gelirse iyi olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt