Keita'dan G.Saray açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
Keita'dan G.Saray açıklaması
[h=2] Daha önce Galatasaray'da forma giyen, taraftarların sevgilisi haline gelen Kader Keita'nın yeniden Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.[/h]
Türkiye'de 2009-2010 yılında forma giyen ve oynadığı futbolla Galatasaray taraftarlarının en sevdiği oyunculardan birisi olan Abdul Kader Keita'nın yeniden Galatasaray'a geleceği ileri sürüldü.Afrika'nın önemli spor sitelerinden MTNFootball.com'un haberine göre, en son Katar'ın Al Saad kulübünde oynayan ve şu anda boşta olan oyuncunun Galatasaray ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve hem kulübü hem de milli takımdan arkadaşı Emmanuel Eboue'yi ziyaret eden Keita'nın Galatasaray yöneticileriyle bir görüşmede yaptığı fakat Keita'nın istediği ücretin yüksek olması nedeniyle, bir sonuca varılamadığı öğrenildi.Keita ise konuyla ilgili, "Benim için en önemli şey oynayabilmek. Umuyorum ki Galatasasaray yöneticileri bu isteğimi anlayacak ve bu formayı yeniden giymemi sağlayacaklardır." dedi.

_OgUz

Üye
senin icin onemli olanin para oldugu belli

alaStar

alaStar

Üye
Mantıken boşta olan oyuncu yüksek para filan istemez ya haber yalan yada üzerinde oynanmış birileri yine iddia edip birşeyler savunulmuş :) :zuhaha:

alaStar

alaStar

Üye
Söylemeyi unuttun ileri sürülme olayda varmş :)

arslansem

arslansem

Üye
Gelsin derim kesinlikle.Keita kadar adam eksiltme becerisi yüksek futbolcu çok az dünyada.Adam yardırıyordu resmen :)

• Beğen
Tepkiler: Kdr05
esokmen

esokmen

Üye
Eskisi gibi mi acaba eskisi gibi ise hemen gelmeli

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ücret az geliyor ve benim için en önemli şey oynamak diyor sanki çelişkili :hmmm

alaStar

alaStar

Üye
Bir Haberde devamlı ileri sürüldü ve iddia edildi deniyorsa o haber uydurmadır beyler

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
[h=1]Gelirse hamitten daha çok iş yapar[/h]

arslansem

arslansem

Üye
Ben oynasam Hamit'ten fazla iş yaparım be :ehe

• Beğen
Tepkiler: onurca06
Kdr05

Kdr05

Üye
Bu adamın ortaları fena. Adrese teslim. Adam orta açmıyo da pas veriyodu sanki.

arslansem

arslansem

Üye
30'a yakın maç oynamışız 4 asist yapmış.Birini hatırlıyorum o da Cluj maçında içeriye doğru anlamsız bir vuruş şansa asist oldu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ciddi olarak karakter sorunu olan bir oyuncu ...
Ülkemizden bunu kanıtlayarak gitti keita ...

onurca06

onurca06

Üye
    Konu Sahibi
30'a yakın maç oynamışız 4 asist yapmış.Birini hatırlıyorum o da Cluj maçında içeriye doğru anlamsız bir vuruş şansa asist oldu
Sen Hamitten bahsediyorsun sanırım :)

biz Keitayı söylüyoruz iyi orta açıyordu diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt