Keita K.Paşa Maçında Neden Ceza Almadı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Keita K.Paşa Maçında Neden Ceza Almadı ?
Derbide Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettik ama halen daha konuşanlar bizler değil onlar. En güzel cevap Sporx'in taraftarımızca sevilen yazarlarından Esat DERGİ'den geldi.

Yazar olayların tamamen standartlaşma ve adiliyet çerçevesinde yapılması durumunda kimsenin itiraz etmeyeceğini ifade ederken, Keita'nın Kasımpaşa maçında Sancak'a salladığı yumruğun neden TV görüntüleri ile cezasız kaldığını soruyor. Öte yandan bir çok gerçek suratlara vuruluyor.

"Bilica'nın yaptığı da büyük sorumsuzluk, ayıp. Peki Bilica nasıl ceza aldı? TV görüntüleriyle. Keita Kasımpaşa maçında Sancak'a ne salladı? Yumruk. Sancak'ı sıyırdı, bu yüzden ceza almadı değil mi? İlle de oturması gerekiyor okkalı, bayılsın... Siz bu standartta devam ettiğiniz sürece hiçbir şey olmaz."

Kaynak: Fenerbahçe.com

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yorumsuz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle..Kasımpaşa maçında da saha dışına fırlattı adamı neredeyse...Ama işte Kasımpaşadır diye millet üstünde durmadı..Olan Kasımpaşa ya olmuştu..Nitekimde 90 dk da 2 gol yediler ve 1 puandan olmuşlardı...

Teşekkürler haber için Melek..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür Ederim.

Salihyet

Salihyet

Üye
Yorumsuz ;)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Cix ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1737769' Alıntı:
Hiç Yazma Daha İyi.
Haber Bölümde de,
Tek Yorum Yaptın.
Hiç Hazzetmedim.

Sizlerle(fenerlilerle) boş yere tartışmaya girmemek için mevzu uzar gider hiç havamda değilim

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerle(fenerlilerle) boş yere tartışmaya girmemek için mevzu uzar gider hiç havamda değilim
Tartışalım Demedim Ki Mehmet.
Ben Sadece Gözlemlediğim Şeyi Söyledim.
Maç İçin Kavga Yapıcak Değilim.

arslansem

arslansem

Üye
Maçtan sonra Keita nın neden bu hareketi yaptığını düşündüm ve arkadaşıma önceden de böyle bi hareket yapmıştı demiştim maç aklıma gelmemişti :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir yere değinilmiş. Bakalım nasıl bir cevap verilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt