Kefaret nedir ? Kaza nedir ? Bunlari ayiramiyorum . - - - Eklendi - - - farkliliklari nelerdir ?
yazici_11 Üye Konu Sahibi Kefaret nedir ? Kaza nedir ? Kefaret nedir ? Kaza nedir ? Bunlari ayiramiyorum . - - - Eklendi - - - farkliliklari nelerdir ?
15097 Üye Bildiğim kadarıyla kaza; başımıza gelecek olanları yaşadığımızda kaza adını alıyor.diğerini bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla kaza; başımıza gelecek olanları yaşadığımızda kaza adını alıyor.diğerini bilmiyorum
ismail Üye kaza - o günün orucunu tutarsın. Mesela oruc olduğunu unutarak yeme içme Kefaret 61 gün tutarsın oruc olduğunu bilerek yeme içme mesela
kaza - o günün orucunu tutarsın. Mesela oruc olduğunu unutarak yeme içme Kefaret 61 gün tutarsın oruc olduğunu bilerek yeme içme mesela
15097 Üye İsmail' Alıntı: kaza - o günün orucunu tutarsın. Mesela oruc olduğunu unutarak yeme içme Kefaret 61 gün tutarsın oruc olduğunu bilerek yeme içme mesela Genişletmek için tıkla ... Bilgi için .
İsmail' Alıntı: kaza - o günün orucunu tutarsın. Mesela oruc olduğunu unutarak yeme içme Kefaret 61 gün tutarsın oruc olduğunu bilerek yeme içme mesela Genişletmek için tıkla ... Bilgi için .