Necmati Üye minoo' Alıntı: hayir ablacm ya ben eczanede calisirken besliyoduk.ben ayrildim o eczaneden. Genişletmek için tıkla ... benim kedim ne diyon o zaman
minoo' Alıntı: hayir ablacm ya ben eczanede calisirken besliyoduk.ben ayrildim o eczaneden. Genişletmek için tıkla ... benim kedim ne diyon o zaman
huri$ Üye kis nie kutuda bu hayvan? kargoyla mi geldi sana ? yada biyeremi gondercen ? yolla buraya baksin bizim cocuklar onu 5 cocugum olar fena mi
kis nie kutuda bu hayvan? kargoyla mi geldi sana ? yada biyeremi gondercen ? yolla buraya baksin bizim cocuklar onu 5 cocugum olar fena mi
Necmati Üye huri$' Alıntı: kis nie kutuda bu hayvan? kargoyla mi geldi sana ? yada biyeremi gondercen ? yolla buraya baksin bizim cocuklar onu 5 cocugum olar fena mi Genişletmek için tıkla ... ben kedileri hiç sevmem
huri$' Alıntı: kis nie kutuda bu hayvan? kargoyla mi geldi sana ? yada biyeremi gondercen ? yolla buraya baksin bizim cocuklar onu 5 cocugum olar fena mi Genişletmek için tıkla ... ben kedileri hiç sevmem
minoo Üye Konu Sahibi Noks' Alıntı: çok tatlı yaa Genişletmek için tıkla ... Dilimden anlayan biri çıktı ya
minoo Üye Konu Sahibi geçen gittim yine eczaneye kediyi görmeye..bu defa kutunun üstüne çıkmış yatıyordu deli o deli