Kedi Öldürdüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kedi Öldürdüm :(
Beyler resmen bi kedi öldürdüm çok şaşkınım ya yanlışıkla oldu aslında ben sebep oldum kedileride normalde çok s

Bizim evin orda yeni doğum yapmış bi kedi var. bende dışarıya çıktım (keşke çıkmasaydım).
sonra eve önüne doğru geldiğimde bu kedi garip garip sesler çıkarmaya başladı bende yavrularını korumaya çalışıyordur diye geri çekildim bi anda üstüme saldırdı bende refleks ile can havliyle tekmeyi yapıştırdım kediye

ve kedi yola düştüğü anda üstünden araba geçti.

Gerçekten şoktayım psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum.

Jitou

Üye
Sen kendini korumuşsun ama vurmak yerine kaçabilırdin neyse ölen ölmüş fazla kafana takma

yapacak bir şey yok onun eceli senin elindeymiş yanlız yavuruları bak besle büyüyenekadar

Konu Sahibi
bilmiyorum ya çok kötüyüm

- - - Eklendi - - -

yavrular ortalıkta yok ya

hizan

Üye
son pişmanlık fayda etmez bunu unutma

Jitou

Üye
Gitmemesi doğal olayın şokundasın hayvanlara yararlı bişeyler yaparsan belki için rahatlayabilir

başka şeyler düşün ben yolda giderken gece yarısı önüme köpek fırladı duramadım vurdum çok üzülmüştüm

DDorlion

Üye
Kendini Korumuşsun Bence Üzülme Artık Yeter Kardeş

_RYUK_

Üye
Isteyerek yapmamissin kendini korumuşsun

bende bir kere ölü bir köpeğin üzerinden geçmek zorunda kaldım arabayla. Eğer onu ezmemek için uğraşsaydim kaza yapacaktım. 1 gün kadar etkisini üzerinden atamadım ama sonra normale döndüm. Seninki kaza kardeş arkadaşın da dediği gibi yavrularını bulabilirsem besle büyüt yeter.

Tepkiler: JUSTİNBB
Hayvanları koruma derneğini getirsek mi napsak,konuya

MrTech

Üye
Adamlar Sopayla Gelir Valla

Banada bir defasında bir kedi sldırmıştı,elimi yırttı sonra kardeş gibi tekmeyi yapıştırdım tarladan aşağıya uctu.Oldümü kaldımı haberim yok

kader kardeşim olacaği varmiş bende olsam aynisini yapardim heralde.belki daha kötüsünû

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...