kedi almak istiyorum nerden bulucam ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
kedi almak istiyorum nerden bulucam ?
arkadaşlar bende çok büyük bir kedi sevgisivar ama kediyi nerden bulacağım kastamonuda pt shop varmı varsada benim çokkkk param yok ben kabarık beyza şirin ve altına etmeyen kedi sitiyorum fiyat aralıgım 50nin altyında :D komik geliyor olabilir ama ben 7.sınıfa gidiyorum ve lcdnin taksiti su arıtıcının taksiti dolabın taksiti dersane taksiti kediye 100-200 verecek durumumuzun olmadıgını anlamışsınızdır banba bulursanız sevinirim tavşan veya pandada olurdu ama annem ugursuz tavşan die aldırmadı pandada satılmıyomuş :( yavru panda istiyorudum

• Beğen
Tepkiler: minoo

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kastamonu'da petşop vardır elbet.. O da yoksa hayvan barınağından yavru kedi alabilirsin, varsa tabii. Petşoptan 50 liraya kedi alman biraz zor, tam bilmiyorum ama..

canturgay

canturgay

Üye
pandaların nesli tükenme tehlikesinde o yüzden satılmaz, evde de beslenmez zaten :) tavşan uğursuz mu :hmmm .kedi barınaklarda çok :)

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
bencede zrıvalık bide annem dindar nerdenç ıktı bu uğursuzluk anlamadım ama tavşanı nerden bulşurumki

Revengeful

Emekli Yönetici
Sokaklarda bolca kedi var :ehe

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
onlar tuvalte gidemiyo evin içine mıçarlar ben tavşan alcam böyle şirin tofidik mofidik

Revengeful

Emekli Yönetici
Eşyaları kemirir

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
kastamonuda hiç petshop yok galiba

--------------- Ekleme ---------------

zor mririr odamda tutmuycamki

minoo

minoo

Üye
Tavşan sakın alma. Çok kötü kokuyor. Beslenmez evde bence :hmmm
Ben de kedi aşığıyım ama annem izin vermiyor yaa somuru: Pet shop değil de hayvan barınaklarından daha uygun fiyata bulabilirsin. Evsiz hayvanlar çünkü. Yardıma muhtaç olanları da var. Çok da iyi edersin. Kendi evime çıktığımda ilk işim kedi almak olacak!

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
mal annem kuş alalım diyop kuşlardan nefret ederim yengemlerd evardı elimi ısırdı bende boğazladıydım kuşu ben tavbşanda kararlıyım ona bitan fırça alırım temilzerim hergün oyuncakalr alırım opynarız berabr bide küçük top alırırım hep top oynarız hemde kemirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...