sabrisuper
Üye
kedi almak istiyorum nerden bulucam ?
arkadaşlar bende çok büyük bir kedi sevgisivar ama kediyi nerden bulacağım kastamonuda pt shop varmı varsada benim çokkkk param yok ben kabarık beyza şirin ve altına etmeyen kedi sitiyorum fiyat aralıgım 50nin altyında
komik geliyor olabilir ama ben 7.sınıfa gidiyorum ve lcdnin taksiti su arıtıcının taksiti dolabın taksiti dersane taksiti kediye 100-200 verecek durumumuzun olmadıgını anlamışsınızdır banba bulursanız sevinirim tavşan veya pandada olurdu ama annem ugursuz tavşan die aldırmadı pandada satılmıyomuş
yavru panda istiyorudum
komik geliyor olabilir ama ben 7.sınıfa gidiyorum ve lcdnin taksiti su arıtıcının taksiti dolabın taksiti dersane taksiti kediye 100-200 verecek durumumuzun olmadıgını anlamışsınızdır banba bulursanız sevinirim tavşan veya pandada olurdu ama annem ugursuz tavşan die aldırmadı pandada satılmıyomuş
yavru panda istiyorudum
tavşan uğursuz mu
.kedi barınaklarda çok 
Pet shop değil de hayvan barınaklarından daha uygun fiyata bulabilirsin. Evsiz hayvanlar çünkü. Yardıma muhtaç olanları da var. Çok da iyi edersin. Kendi evime çıktığımda ilk işim kedi almak olacak!