Keçi Ile Evlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Keçi Ile Evlendi
Keçiyle evlendi

Sudan'da keçiyle ilişkide yakalanan adam başlık parası ödemeye ve keçiyle evlenmeye nasıl mahkum edildi?
Sudan’da bir keçiyle cinsel ilişkide yakalanan adamın, hayvanın sahibine 15 bin Sudan Dinarı (65 YTL) tazminat ödemesi ve keçiyi eş olarak alması kararlaştırıldı.

Tecavüzcüye suçüstü

Keçinin sahibi Alifi, Juba Post Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, 13 Şubat gecesi, sesler duyduğunu, bunun üzerine harekete geçtiğini, adı Tombe olan adamı, keçiyle birlikte yakaladığını anlattı. Alifi, "Adama ’Burada ne yapıyorsun’ diye sorduğumda korkup keçinin üzerinden düştü. Ben de onu yakalayıp bağladım" dedi.

Başlık parası ödedi

Yukarı Nil Eyaleti’nde yaşayan Alifi şöyle devam etti: "İhtiyar heyetine sordum. ’Onu polise götüreceğine, keçiyi eşi gibi gördüğü için sana 15 bin Sudan Dinarı (yaklaşık 65 YTL) başlık parası ödesin’ dediler. Ben de öyle yaptım. Keçiyi adama verdim. Bildiğim kadarıyla hálá birlikte yaşıyorlar.

Not:Alıntıdır!!

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 17 2006, 06&#58;17 PM) [post=317938]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bildiğim kadarıyla hálá birlikte yaşıyorlar.

[/b][/quote]

abuvice

abuvice

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

hidayet

hidayet

Üye
yuh yani ya yuh yuh

jeacona

jeacona

Üye
yorum yok

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
eşcinselini lezbiyeni gördümde bunu da ilkez duyuyorum ehehehehehhe

jöly

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

researcher

Üye
hay&#305;r ya onlar sadece arkadas.......

Belki banu alkan murat tasdelen gibi sonra canl&#305; yay&#305;n evine girerler...... Olmad&#305; Ayd&#305;n onlar&#305; program&#305;na cag&#305;r&#305;r falan....

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu kadar sapıklık olur mu yahu

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Apr 17 2006, 07&#58;35 PM) [post=317979]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eşcinselini lezbiyeni gördümde bunu da ilkez duyuyorum ehehehehehhe
[/b][/quote]

kay99

kay99

Üye
allah akıl fikir versin

crows

crows

Üye
ohaaaaaaaaaaaa one yaa

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bi yasdıkda kocayın pardon samanda

S1FR3K1R1C1

Üye
Yohk Daha Neler. .

Kardeş Emeğine Sağlık Nasıl ßi Haber ßu Ya..

Yıgen

Yıgen

Üye
sapıklıgın boylesı olamz ya bıde arap yarımadasında he ılgınc batılılar ne yapmaz kı yahu

kikaksk

kikaksk

Üye
bende yorum yapmıyorum..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Walla bende ne diim bilmem&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...